Лилиана Гонсалес (Liliana Gonzalez)

Пълно име: Лилиана Алварес Гонсалес (Liliana Alvarez Gonzalez)
Месторождение: Богота, Колумбия
Близки: седем братя

Рейтинг:  7.10  (29 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Повече от десет години, Лилиана се изявява като актриса. Родена под знака на Рака, за нея не е било никак лесно да получи аплодисментите на зрителите и подкрепата на критиката. Точно обратното, тя се е научила да плува срещу течението, за да израсне. Много често без работа, тя се е борила за всяка роля, която получава. Актрисата признава, че й е било много трудно, едва е „свързвала двата края", преминала е през неуспехи и депресия, но вече се чувства много по-уверена в себе си. Не смята, че трябва да се осланя на популярността си, а трябва постоянно да се доказва.

Завършила публицистика, почитателка на спорта - практикува уиндсърфинг, обича природата.

Като единствена дъщеря в семейството, със седем братя, тя е глезеница. Баща й е бил военен - строг, мачист и привърженик на дисциплината, а майка й - типична домакиня. Признава, че след раждането на първия й племенник, тя се е почувствала изоставена и тогава е започнала да бъде лоша, да изпада често в истерии и се е противопоставяла на всичко. Типично поведение на ревнив тинейджър, който иска да привлече вниманието на близките си.

Докато следва в университета, тя се увлича по актьорството. През деня посещавала лекции, а вечер - посещавала театралната школа на Рубен ди Пиетро. По-късно посещава курсовете на Теодорос Терсопоилис, заедно с приятеля си Алехандро Родригес, с когото по-късно сформира театрална група „TheoTerrenus". С групата участват в театрален фестивал (Festival Iberoamericano de Teatro). Освен това, по-късно посещава курсовете на Хорхе Као и на Вики Ернандес. В началото, семейството й не вярва, че ще има успех като актриса, но тя убеждава и тях, и всички останали, че е способна и талантлива.

Първата възможност да с снима в телевизията идва с поканата да играе в теленовелата „Sin limites". Трябвало е да се снима в 60 серии, но след като заснема 6, я изваждат от списъка с актьори без никакво обяснение. Това е било ужасен удар, както сама признава. След като известно време е без работа, тя получава покана да играе в „София". Най-големият й успех идва с ролята й в теленовелата „Hasta que la plata nos separe".

Източник: Revista TV y Novelas No. 475, 13.01.2007 година