Лаура Перико (Laura Perico)

Рейтинг:  7.81  (16 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Лаура Перико е родена през февруари 1989 година в Колумбия. От 14-годишна Лаура влиза в света на актьорите. След участия в различни реклами и късометражни филми, младата актриса става популярна с ролите си в няколко теленовели като „Francisco, el matemático", „Juego limpio", „Amores de mercado" и „Pocholo". Въпреки младостта си, Лаура Перико е актриса с голямо бъдеще в колумбийската телевизия. Тя вече е доказала своя професионализъм и талант, с които печели сърцата на зрителите. След завършване на средното си образование, тя планира да учи Кино режисура и Графичен дизайн.

Лаура Перико за ролята си в теленовелата „Виктория"

Една от ролите, които й носят световна популярност е в теленовелата „Виктория". В тази теленовела интерпретира Мариана, малката дъщеря на Виктория и Енрике, която е израснала в сянката на сестра си Паула и се чувства отхвърлена от баща си. Мариана е типичната тинейджърка, непокорна и обсебена от външния вид, поради което се разболява от анорексия и булимия, без семейството й да разбере за проблемите й. Опитва се да привлече вниманието на околните. За разлика от Паула, тя ненавижда Татяна и точно обратно на Сантяго, мрази Херонимо. В началото се чувства привлечена от Артуро, който живее в един таен свят, изпълнен с алкохол и дрога. Налага й се да стигне до дъното, за да се преоткрие и да продължи напред.

Трудно ли ти беше да интерпретираш девойка, която страда от булимия в теленовелата „Виктория"?

Да, трудно ми беше да си представя този персонаж, защото искрено смятам, че красивата жена не е тази, която е слаба, а тази, която е изпълнена със здраве.

Ти, единствена от децата на Виктория и Енрике, си колумбийка...

Това, че съм единствената колумбийка в семейството на Виктория се забелязваше от начина ми на говорене и постоянно трябваше да ме поправят.

Въпреки голямата ти заетост като актриса, какво правиш в свободното си време?

Изглеждам на „старица", тъй като много обичам да си стоя в дома и да гледам филми. Нямам гадже, за което обвинява липсата на свободно време.

Как се справи с Мариана, твоя персонаж във „Виктория"?

Поддържахме много близки отношения. Понякога ми беше приятелка, а друг път - я ненавиждах. Преди не ми се е налагало да интерпретирам девойка с толкова много проблеми, но ми хареса, защото чрез нея родителите могат да разберат на какво са способни подрастващите, за номерата, които могат да измислят. Освен това, тинейджърите разбират, че няма канон за красота.

Как се подготви за тази роля?

Потърсих информация в Интернет и попаднах на много страници свързани с анорексията, в които се описва как да да измамят семейството. Това ми се стори невероятно.

Какво би казала на младежите, които страдат от тази болест?

Че красотата не е във физиката, и че като спират да ядат, само вредят на себе си и тялото си. Когато отслабването се превръща в мания, това е равносилно на самоубийство.

Добър апетит ли имаш?

Да, харесвам всичко. Да се подлагам на диета за мен е глупост.

Как поддържаш формата си?

Да си призная, аз съм много непостоянна - предпочитам да спя, отколкото да правя упражнения.

Твоята героиня постоянно се кара с брат си и сестра си. При така ли е?

Абсурд. Аз съм най-малката от четирима (най-големия е на 30 години) и винаги сме се разбирали добре. Преди разликата във възрастта беше забележима и дори шокираща, но сега не е така.

Кога реши да станеш актриса?

Много малка. Бях на около 5 години, когато майка ми предложи да работя в телевизията. Въпреки че голямата ми мечта беше да се превърна в модел. За това се записах в една агенция, което ми позволи да създам контакти в света на прослушванията.

Майка ти придружава ли те?

Да, тя беше прилепена до полата ми. Сега е с мен във всеки случай.

Холивуд е цел на много актьори. А за теб?

Да, и да спечеля Оскар, защото това е върха.

С кой актьор би искала да се снимаш?

Би ми харесало да работя с Джони Деп. Той е много непокорен, но точно това ми харесва. И е толкова секси...

Какъв би искала да бъде мъжа, в който ще се влюбиш?

Специален, внимателен и нежен. Освен това, трябва да има хубаво семейство, защото никой не е сам.

Какви проекти имаш?

Снимам се в новелата „El penúltimo beso", където отново си партнирам с Мария Елена Дьоринг.

Източник: gacetadulceparaiso.blogspot.com