Лаура Кармине (Laura Carmine)

Дата на раждане: 1 Април 1983 г.
Зодия: Овен
Месторождение: Филаделфия, Пенсилвания, САЩ

Рейтинг:  8.75  (8 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Лаура Кармине е актриса, по произход пуерториканка, родена в САЩ, но е станала популярна в Мексико. Детството си е изкарала в родината на родителите си – Пуерто Рико. Учи Маркетинг и Реклама, а през 2003 година започва да учи Международен Маркетинг, но прекъсва, за да се премести в Мексико, където участва в прослушване за CEA на Телевиса – школата за актьори, която завършва през 2006 година.

Започва своята кариера в телевизията през 2008 година, като води една популярна програма. По това време получава малки роли в теленовели като „Непокорно сърце“, „Un gancho al corazón“ и „Хамелеони“. През 2011 година получава първата си главна роля в теленовелата „Ni contigo ni sin ti“, където си партнира с актьора Едуардо Сантамарина (Eduardo Santamarina). През 2012 година изиграва ролята на злодейка в новелата „Amor bravío“.

Лаура има хетерохромия – лявото ѝ око е сиво-кафяво, а дясното е изцяло кафяво. Заявява открито своята любов към животните и е против Бикоборството. Освен това, тя е вегетарианка.

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Laura_Carmine