Кристина Лилей (Кristina Lilley)

Дата на раждане: 31 Август 1963 г.
Зодия: Дева
Месторождение: Ню Йорк, САЩ
Семейно положението: разведена
Съпруг/а: Оскар Суарес (Oscar Suárez)
Деца: две дъщери - Меган и Ракел

Рейтинг:  7.20  (147 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Майка от Норвегия и баща, който не говори испански, са родителите на Кристина Лилей, която се появява на бял свят в Ню Йорк, САЩ. Има двама братя и сестра, които са родени на различни места на планетата - във Филипини и Южен Виетнам и Хавай.

Когато Кристина, най-малката в семейството, навършва три години, семейството й се премества да живее в Колумбия.

Кристина е жизнерадостна, открита и искрена. Но кариерата й понякога е много изморителна за нея. За да бъде толкова добра пред камерата, без акцент в говора и всичко, което се изисква от актьор, Кристина преминава през много трудни моменти и никога не е спира с уроците по усъвършенстване.

При първата по-голяма криза, тя си дава сметка, че прекалено малко време отделя на дъщерите си и бракът й е в риск. Тогава тя решава да се преместят в САЩ, за да се опита да разреши семейните си проблеми. Въпреки опитите, които полага, накрая настъпва край на 14 годишния й брак с Оскар Суарес (Oscar Suárez). Към мъката от края на брака й се добавя и болката от смъртта на баща й.

Въпреки жестоките удари на живота, Кристина вдига глава и се завръща в Колумбия, завръща се към корените си. Родена в САЩ, тя не веднъж е заявявала, че приема Колумбия за своя родина. Минават пет години, през които Кристина се възстановява от дълбоката депресия, в която е изпаднала. Но една сутрин, когато се събудила, си казала, че така не може повече. Осъзнава, че не иска да се чувства нещастна и се връща към любимата си професия.

Източник: www.imdb.com , www.colarte.com