Карла Монрой (Karla Monroïg)

Дата на раждане: 5 Март 1979 г.
Зодия: Риби
Месторождение: Гуаяма, Пуерто Рико
Семейно положението: омъжена
Съпруг/а: Томи Торес (Tommy Torres) от 2008 година
Деца: дъщеря - Аманда (юли 2012 г.)

Рейтинг:  8.25  (110 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Карла Монроиг е пуерториканска актриса, модел и телевизионна водеща.

Карла е родена в Пуерто Рико, но семейството й произлиза от испанската провинция Каталония. Учила е в университета Sagrado Corazón в Сантурсе, Пуерто Рико, и е завършила специалност Комуникации. През 1995 година участва в конкурс за красота „Miss Borinquen Teenage" и спечелва първа награда. През 1996 година, Монроиг се започва да се интересува от професията на модел и се записва в курсове. Участва в конкурса „Cara de Imagen" и спечелва първа награда.

След това, нейната професионална кариера на модел бележи напредък. Тя позира за кориците на няколко известни в Пуерто Рико списания. Също така публикува статии на тема красота и професията на модел.

През 2000 година пред нея се разширява хоризонта на професионална реализация - тя става репортер в новините и започва да води телевизионни програми. Същата година се включва и в реалити шоу „Buscados". През 2001 година води телевизионното шоу „E-ritmo T.V.", в което й гостуват известни певци като Алехандро Санс и Шайен. Освен това, тя втора водеща в мексиканското шоу „Caliente".

Едно от най-големите й желания, още от малка, е да стане актриса. Тя започва с главни роли в два телевизионни филма „Más Allá del Límite" и „Fuego en el Alma". След малки роли в различни сериали и ситкоми, през 2004 година тя представя, пише, режисира създаването на телевизионния филм „Yo Creo en Santa Claus". Същата година има малка, но важна роля в мексиканската теленовела „Невинната ти". По този начин става световно известна и предложенията не закъсняват. Снима се в теленовели, производство на Telemundo.

Карла Монроиг в момента живее в Маями, САЩ, заедно с годеника си - пуерториканския певец Томи Торес (Tommy Torres), с когото планират да се оженят през 2009 година.

Източник: en.wikipedia.org/wiki/Karla_Monroig