Карен Мартинес (Karen Martinez)

Пълно име: Карен Сесилия Мартинес Инсигнарес (Karen Cecilia Martinez Insignares)
Семейно положението: омъжена
Съпруг/а: Хуанес (Juanes) - музикант
Деца: две дъщери - Луна и Палома

Рейтинг:  7.07  (54 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Коя всъщност е тази загоряла красавица, откраднала сърцето на Хуанес, един от най-успешните певци в страната (Колумбия) за момента? Модел от 14 годишна, първия път, когато Карен Мартинес Инсигнарес се появява на телевизионния екран е в реклама на газирана напитка, която снима Карлос Вивес в Картахена. На тази реклама тя се появява само бегло, но била толкова развълнувана, че забравила да си вземе парите. След това се снима в още около тридесет други реклами. Появява се и в сериала “Padres e Hijos”(“Бащи и Синове”), а след това като Диана Маккензи в теленовелата “Amor a mil”(“Любов на Скорост”).

Преди това Карен учи пет семестъра стоматология и става кралица на красотата. Представя своя регион на Националния Конкурс за Красота през 1999 година. Въпреки, че е една от фаворитките, тя не е сред петте финалистки, може би, спомня си тя, защото е нямала държание на кралица. Именно заради това журналиста и режисьора от киното Ернесто МакКаусланд й предлага да стане главната героиня във филма “Siniestro”(“Порок”).

“Тъй като преди не беше играла, взех решението да я наема, заради една подробност: по време на дефилето по бански костюми, по време на конкурса, тя наруши протокола и се оплези на една приятелка. Това нейно действие ми показа нейната естественост и непринуденост”- споделя Ернесто.

Карен не е жена, на която й харесва да минава за бляскава и не приема фалшивите пози. Нещо повече, дори във всекидневния си живот, понякога е леко непохватна, даже Хуанес я дразни с това, защото живее спъвайки се или блъскайки се във всичко.

Такова нещо се случило и втория път, когато го видяла. Тя и другите модели били поканени за кастинга, който той правел за RTI и влизайки в студиото тя се подхлъзва и за малко да падне. Певеца прекъснал песента и само казал: “Ух! Вижте кой дойде...” Тя хладно се преструвала, за да прикрие щастието си от факта, че певеца я е поздравил пред всички.

Статията е от колумбийското списание “Ало” от 16 Септември 2002 година