Хулио Ечевери (Julio Echeverri)

Пълно име: Хулио Ечевери Рестрепо (Julio Echeverri Restrepo)
Месторождение: Баранкия, Колумбия
Семейно положението: женен с един развод
Съпруг/а: първа съпруга - Лилиана Гретел (Liana Grethel); настояща - Вивиана Делгадо (Viviana Delgado)
Деца: две

Рейтинг:  7.27  (15 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

 

Хулио Ечевери е колумбийски актьор.

Хулио Ечевери признава, че е бил много буен ученик и случайно е попаднал в клас по театър, където е можел да спи спокойно в час. Там откриват таланта му и му препоръчват да стане актьор. Но по това време, младежът има други интереси.

За младежките си години, Хулио разказва, че е искал да печели лесни пари, а в квартала, „богатите" са били онези, които са се занимавали с наркотици. Но реалността го е накара да си отвори очите - изгубва най-добрият си приятел, който се е превърнал в „бос" и е бил убит. Но не е бил само той, още 12 негови приятели са споходени от същата участ. Тогава осъзнава, че това е много опасна игра.

След това, Хулио Ечевери решава да не създава повече проблеми на семейството и започва да посещава театрални курсове. Една вечер гледал актьора Моисес Ангуло (Moisés Angulo) в сериала „Los cuervos" и решава, че трябва да бъде актьор. Майка му го чува и на следващия ден му купила еднопосочен билет за Богота, където го записва в академията „Роналд Аясо", спокойна, че синът й най-накрая е взел правилното решение. Така животът му се променя. Учи в националната школа по драматични изкуства (ENAD), по-късно и в академията Charlot, след което се записва в майсторски курсове. Неговият талант и упоритост са забелязани и той получава предложение да участва в теленовелата „Caballo viejo", а след това участва в мюзикъла „Sugar". Така той има възможността да покаже своите способности като актьор, певец и танцьор.

Източник: www.colarte.com