Хулиета Диас (Julieta Díaz)

Дата на раждане: 9 Септември 1977 г.
Зодия: Дева
Месторождение: Буенос Айрес, Аржентина
Родители: Рикардо Диас Моуреле (Ricardo Díaz Mourelle), актьор, и Мария Нуньес (María Núñez), астроложка
Височина: 169 см
Цвят на очите: сиво-кафяв
Цвят на косата: черен

Рейтинг:  7.27  (11 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Хулиета Диас, красива аржентинска актриса, като малка е искала да стане балерина.

Започва своето театрално образование на 15-годишна възраст. Въпреки че постига успех в своята артистична кариера, тя продължава да посещава курсове по усъвършенстване, за да шлифова своя талант. Нейният баща е и нейният най-голям учител и вдъхновител.

Хулиета става популярна в родината с ролята в теленовелата „Campeones". Световната й слава идва през 2002 година с филма „Déjala correr", който печели наградата на публиката на MTV за най-добър филм. През 2003 година изиграва първата си главна роля в телевизията заедно с Освалдо Лапорт в теленовелата „Soy gitano", за която е номинирана за наградата Martin Fierro в категорията най-добра актриса.

Въпреки че е много красива, тя не се смята за примадона. В действителност, за нещастие на своите почитатели, тя не обича да показва тялото си разголено на страниците на списанията. Иска да я помнят със своите актьорски качества, не с извивките й.

Описва се като капризна личност, една разглезена девойка, но не се бои да прави различни неща, за да покаже, че е аналитична, освен импулсивна.

Хулиета уверява, че много добре осъзнава, че трябва да се приемат последствията от всяко решение. И именно това показва през 2004 година, когато решава да поеме управлението на своята артистична кариера и продължава напред без представител.

Източник: www.novebox.com