Джули Рестифо (Julie Restifo)

Пълно име: Джули Мари Рестифо (Julie Marie Restifo)
Дата на раждане: 31 Юли 1958 г.
Зодия: Лъв
Месторождение: Ню Йорк, САЩ
Семейно положението: омъжена
Съпруг/а: Хавиер Видал (Javier Vidal)

Рейтинг:  7.20  (25 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Началото: артистичната й кариера започва в театралната група Autoteatro към католическия университет Андрес Бейо (Universidad Católica Andrés Bello), докато учи социални комуникации. Тази театрална група е била основана от Хавиер Видал, който по това време е неин преподавател в катедрата по радио. През 1981 година посещава курс за сценаристи, воден т Пилар Ромеро и Фаусто Вердиал. В този момент получава роля в теленовелата „Maite" (с Каридад Канелон и Орландо Урданета), в която играе пианистка, основната съперница на главната героиня. Предлагат й специално участие и тя приема. От този момент започва кариерата в телевизията.

Джули от близо...

Кога се влюби за първи път? - Моята първа голяма любов беше Хавиер.

Опиши се с три думи: упорита, доминираща и любяща.

Най-голямото ти качество? - Търпението.

Най-големият ти недостатък? - Прекалено съм импулсивна.

Кое те прави щастлива? - Когато моите деца са щастливи.

А кое те натъжава? - Допусната несправедливост към хората, когото обичам.

Обичаш ли да четеш? - Да.

Любим цвят: светло лилаво и виолетов.

Твоята тайна да поддържаш любовта жива? - Нямам никаква тайна. Напълно зависи от двамата. Ако има твърда основа, възможно е да се изгради силна любов и двамата да искат да са заедно.

Спортуваш ли? - Да, тенис.

Имаш ли домашен любимец? - Да, едно кученце порода пудел, което се казва Котуфа (Cotufa).

Специален момент в живота ти... - Първата ми любовна целувка, която беше с Хавуер. Това беше наистина един много специален момент.

Какво правиш в свободното си време? - Обичам да прекарвам времето с децата си, да чета книги по вътрешен дизайн и да правя промени в моя дом. Може да се каже, че декорацията ми е нещо като хоби.

Готвиш ли? - Не много. За щастие, на Хавиер му харесва. Някои неща ми се получават много добре.

Любима храна? - Суши и италианска храна.

Каква музика обичаш да слушаш? - Обичам да слушам испански изпълнители като Ана Белен (Ana Belén), Хоан Мануел Серат (Joan Manuel Serrat), Мекано (Mecano) и др.

Любима песен? - „Ayer" на Глория Естефан.

Кое е първото, което забелязваш в един мъж? - Устата.

Какъв е твоя идеал за мъж? - Това е съвкупност от няколко неща. Той трябва да има хубаво чувство за хумор. Харесвам мъже, които се стараят да се харесат на жените. Тези дреболии ме убиват.

Ако не беше стана актриса, каква щеше да си? - Декораторка.

Ревнива ли си? - Да, ревнива съм.

Нещо, което желаеш силно, а все още не си постигнала? - Аз съм щастливка, защото до сега съм постигала всичко, което съм искала. Ако говорим за това, което желая - искам да продължавам да работя и да се развивам като актриса.

Жертви в името на професията ти? - Не мога да каже, че се дават жертви. Животът е низ от етапи и всеки трябва да се премине. Успях да се насладя на майчинството, да има мъж до себе си, да имам семейство и в същото време, да бъда актриса.

Какво те компенсира? - Обичта, която ми засвидетелстват хората. Не аплодисментите, а обичта на колегите, приятелите, на публиката. Това е истинската награда.

Коя е най-чувствителната част от твоето тяло? - Талията и подмишничните ямки.

Вярваш ли в любов от пръв поглед? - Не, вярвам в страстта от пръв поглед, но любовта се изгражда.

Вярваш ли в брака? - Да, напълно.

Когато отиваш на почивка, къде предпочиташ - плажа, планината, селвата? - Харесва ми плажа, защото контактът с водата ме възстановяван. Спокойствието на планините също ме успокоява, но по друг начин.

Холивуд? - Не, благодаря.

Някаква мания... - Комбиниране на цветове.

В какво вярваш? - Вярвам, че всеки има право да се бори за това, което иска. Всичко може да се постигне, ако си го поставиш за цел. Любовта също е мощен двигател за постигане на много неща.

Източник: www.rctv.net