Хуан Мануел Монтесинос (Juan Manuel Montesinos)

Месторождение: Мадрид, Испания

Рейтинг:  8.33  (3 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Дата на раждане: 10 януари 1950 година.

Дата на смърт: 14 юли 2009 година.

Хуан Мануел Монтесинос е венецуелски актьор, роден в Испания. Родителите му са се погрижили той да има щастливо детство и винаги са го подкрепяли безусловно, според думите на самия актьор.

Още като дете, той винаги е изпитвал особено чувство към музиката. По тази причина, в края на 60-те години той се включва в рок-група, която не е била много популярна, въпреки че са изпълнявали всякакъв стил музика.

Не след дълго, той се запива в школата по сценични изкуства на Хуана Сухо (Juana Sujo), където усвоява актьорски техники от невероятни преподаватели и не само това, те са го научили за важни неща както за професията, така и за живота.

Неговата професионална кариера продължава повече от 40 години, през които участва в редица театрални продукции и много международни фестивали. По същия начин, Хуан Мануел има възможността да работи в различни филми, радиото и телевизията.

Споделя, че се е влюбвал в персонажите, които е реализирал, тъй като той е убеден, че един актьор може да се отдаде напълно на ролята, без това да влияе на личния му живот.

Източник: www.venevision.net