Хорхе Рейес (Jorge Reyes)

Пълно име: Хорхе Луис Рейес Гратерол (Jorge Luis Reyes Graterol)
Дата на раждане: 28 Август 1971 г.
Зодия: Дева
Месторождение: Каракас, Венецуела

Рейтинг:  7.54  (24 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Хорхе Рейес е имал жизнерадостно и щастливо детство, от което най-силно си спомня любовта на семейството си. Той е втория от четири деца. Като малък е мечтал да стане пожарникар, след това е променил предпочитанията си и е искал да стане кинорежисьор, но тъй като родителите му не са имали достатъчно средства, за да го издържат, докато учи това, той отстъпва, учи Информатика и става специалист в областта.

По-късно, той влиза в света на моделите и по същото време започва образованието си по актьорско майсторство. Учи при големи актьори като Амалия Перес Диас, Елба Ескобар, Рохелио Апонте и Нелсон Ортега.

Започва да се снима в теленовели за канал Marte Tv. След това работи в Маями, а при завръщането си сключва договор с Venevision. Снима и една новела в Колумбия, след която си дава малко почивка.

Междувременно, той участва в театрални постановки.

Хорхе Рейес споделя, че най-важна за кариерата си смята ролята на Уилкът от теленовелата „Женски войни". Това е персонажът, който никога няма да забрави, тъй като му е позволил да заобича различни неща и дори е повлиял на характера му.

За ролята си в теленовелата „La vida entera", Хорхе споделя, че винаги е искал да интерпретира журналист и за това толкова се е привързал към персонажа си.

Източник: www.venevision.net , www.imdb.com