Хайме Араке (Jaime Araque)

Пълно име: Хайме Хесус Араке Авила (Jaime Jesus Araque Avila)
Дата на раждане: 27 Септември 1968 г.
Зодия: Везни
Месторождение: Каракас, Венецуела

Рейтинг:  6.96  (24 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Родил се е под знака на Везни, на 27 септември. Пълното му име е Хайме Хесус Араке Авила. От дете е искал да стане актьор, но е започнал да изучава управление в университета на Санта Мария. Но като втора специалност той избира актьорството в Националната театрална академия. При завършването си на академията попада в Народния театър – най-добрият във Венецуела. Сега той изказва мнение, че всеки актьор трябва да поработи известно време в театъра, защото това му дава допълнителен опит, научава се на професионална етика и се научава да отговаря подобаващо.

В теленовелите започва да се снима още докато работи в театъра. На 21-годишна възраст участва в сериала “Rubi”, а по време на заставката пред името му се появява думата “Estrelar” и по този начин той става най-младият актьор в историята на Венецуела със статус “Звезда”. Той участва и в продукции на Пуерто Рико, Перу и Колумбия. Работи и за испанската телевизия. По време на работата си в Еквадор той се запознава с бъдещата си съпруга, дъщерята на президента. Там основава фирма за връзки с обществеността (PR), която се занимава с изграждане на имиджа на публичните личност, в това число и на политици.

За жалост, много скоро бракът му се разпада и Хайме се завръща във Венецуела и се снима в “Cuando hay passion” (“Подвластни на страстта”). За тази роля получава много положителни рецензии. Но като свое най-голямо постижение той приема ролята си на Ерасмо дел Авила в сериала “Angelica pecado”, където снима с Даниела Алварадо.

След първия си неуспешен опит в брака, Хайме и Росана Кеироло решиха да си дадат втора възможност. През август 2003 година те отново се ожениха, като всеки приема това събитие като ново начало в живота. Росана смята, че най-важното е да бъде приятелка с мъжа до себе си. Тя живее заедно с четирите си деца, но смята, ако съдбата е благосклонна към нея, да роди едно дете и от Хайме. На снимката: специална фотосесия за почитателите им. На снимките се забелязва колко семпъл е тоалетът на младоженката.

След участието си в теленовелата “Грехът на Анхелика”, Хайме се отдава изцяло на своята работа в компанията и не пропуска голямо събитие.

В интервютата му може да се намери много лична информация, където Хайме разкрива своите интимни тайни.

Обича да спи без дрехи.

Никога не е имал роман със своя колежка на снимачната площадка.

В жените обръща внимание най-много на краката.

Загубил е девствеността си на 17 години.

За него любовта е безкомпромисна преданост и лоялност.

Когато има връзка е много ревнив...

По материали на Romantica.tv