Жак Тоукманян (Jacques Toukhmanian)

Дата на раждане: 15 Август 1981 г.
Зодия: Лъв
Месторождение: Богота, Колумбия
Родители: Жак Тоукманиан(Jacques Toukhmanian) и Айдее де Мера (Haydée De Mera)
Височина: 175 см

Рейтинг:  7.32  (19 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Жак е единствено дете на баща - египтянин с арменски произход и майка - колумбийка с еквадорски баща. Oт съвсем ранна възраст пътува по света, тъй като родителите му са работели в авиокомпания. Спокоен младеж, чието лошо настроение не трае дълго време, той е очарователен пред камерите. Самият актьор признава, че му е трудно да разграничава работа и личен живот. Това си личи и от връзките му - по време на снимките на сериала „Francisco el matemático", Жак започва връзка с актрисата Диана Анхел, с която излиза повече от две години. След това започва връзка и с актрисата Моника Лопера, с която има връзка около осем месеца. „Това беше връзка, която излезе от измислицата и стана реалност" - споделя актьора.

Жак започва да учи архитектура, но се отказал, тъй като се е усетил привлечен от визуалните изкуства. Така той отлага образованието си, за да посещава курсове по актьорско майсторство. Живее с родителите си. Държи много на семейството и приятелите си, тъй като това са хората, които го подкрепят безрезервно.

„Не съжалявам за нищо, което съм направил през живота си. Ако ме накарат да избирам, отново бих направил същото" - говори за живота си с оптимизъм актьора.

Недостатък: мързел.

Качество: верен приятел.

Любима храна: спагети, както ги приготвя баща му.

Любим цвят: жълт.

Мечта: да посети Египет.

Източник: Revista Luna , www.colarte.com