Исмаел ла Роса (Ismael La Rosa)

Пълно име: Исмаел Армандо ла Роса Фернандини (Ismael Armando La Rosa Fernandini)
Дата на раждане: 16 Март 1977 г.
Зодия: Риби
Месторождение: Лима, Перу
Височина: 179 см

Рейтинг:  7.17  (69 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Дълги години поддържа връзка с актрисата Вирна Флорес.

Трудно ли беше да вземеш решението да емигрираш в Маями, САЩ?

Не беше планирано. Първо решихме да се разходим до Мексико да се видим с приятели. Там се видяхме с много важни хора. Когато се връщахме от Мексико, спряхме в Маями, за да посетим брата на Вирна. До този момент нямахме намерение да се срещаме с продуценти. Но ни се обади Габриел Бланко (мениджър), за да ни каже, че ни е организирал среща във Fonovideo Production. Ние отидохме в компанията и се срещнахме със собственика, Алфредо Шварц. Тъй като бяхме отседнали далеч и нямахме транспорт, го помолихме да минем прослушването в момента. Минахме прослушването и направихме необикновено впечатление. След това се завърнахме в Лима и след седмица ни се обадиха, за да ни кажат, че Алфредо Шварц ни е избрал за следващия проект: „Дивата котка". След месец заминахме, без да се съмняваме и за секунда. И да отговоря на въпроса. Не, не ни беше трудно да вземем решението да емигрираме. Видяхме невероятна възможност да участваме в международни проекти. Освен това, на перуанския пазар се забелязва един застой. Това беше нашия момент и нашата съдба. Приемаме това много емоционално.

Какво ти липсва от Перу?

Всичко. Семейството, приятелите, храната. Човешката топлина, която има в нашата страна, не може да се сравни с нищо друго.

Това означава ли, че хората са студени в Маями?

Да. проблемът на този град се състои в това, че всички отиват там, за да работят и нищо повече. И така се образува голяма дистанция. Дори и латиноамериканците се променят, стават част от града и нравите му, а на теб не ти остава друг изход, освен да сформираш своя група от приятели и близки.

Смяташ ли, че ако Вирна не ти беше опора по време на това пътуване в Маями, ти щеше да заминеш?

Да, 100%. Човек лесно се приспособява, дори в най-тежките моменти. Докато Вирна работеше и движеше въпроса с визата, за мен беше много трудно. Това ми помогна да израсна като личност. Това беше голямо изпитание за моя дух.

Смяташ ли се за сексапилен?

Това е въпрос за жените. Зависи от гледната точка. Ако някой ме приема за сексапилен, това означава, че за него съм сексапилен. Това не се отнася за всички.

Исмаел, ти си актьор, но когато правиш фото-сесии се държиш като модел и повечето снимки са ти разголени, или греша?

Да, аз съм акртьор. Признавам, че ми е трудно да позирам пред фотоапаратите. Сега всеки актьор трябва да знае, че е стока. За това трябва да се научи как да продава този продукт. Важното е производителите да те харесат, за да те продадат. Тъй като производителите искат да видят чувствената страна, се налага да се показва повече от тялото. А и позирането без дрехи показва на производителите, че ако се наложи, бих се снимал така в техните продукции.

Вирна какво мисли за това?

Мога да предположа какво мисли Вирна, но по-добре питайте нея лично.

Кой е Исмаел ла Роса?

Да обобщя накратко, това е невъзможно.

Трудно ли ти е да се опишеш?

Аз съм едно дете в тяло на възрастен с много недостатъци и добродетели, със своите мечти и страстни желания. Старая се да се покажа по най-добрия начин. Въпросът не е дали ми е лесно да се опиша. Мога да кажа какво ми харесва и какво - не. Но въпросът „Кой е Исмаел ла Роса?" е прекалено обширен. А и може да се погледне от различни ъгли. В много отношения, всичко е свързано с миналото.

Смяташ ли се за ревнив?

Не. Освен това, съм имал много причини.

Кой е твоят най-голям недостатък?

Имам много. Мога да кажа, че съм привърженик на съвършенството. Не понасям липсата на критерии, умения и несправедливостта.

А добродетел?

Умея да карам околните да се усмихват и не точно като разказва вицове. Смятам, че ако всеки можеше да накара другите да се усмихват, светът би бил по-различен.

Би ли работил отново в Перу?

Разбира се. Бих бил очарован. Работата в Перу е нещо чудесно, неповторимо. Но много повече от работата в теленовели, бих искал да се снимам в киното.

Източник: tvnovelasperu.com