Индира Серано (Indhira Serrano)

Дата на раждане: 27 Януари 1976 г.
Зодия: Водолей
Месторождение: Баранкия, Колумбия
Височина: 175 см

Рейтинг:  7.81  (27 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Индира Серано учи в университета на Баранкия, когато хореографът Сесар Алварес Малоф (César Álvarez Maloff) я забелязва и й предлага да се пробра като модел. В студентските си години работи като сервитьорка, което й позволява да се запознае с много известни личности, които след това й помагат в артистичната кариера. Успоредно с това работи в една модна агенция.

Сесар й дава първите съвети за това как да позира и да върви на подиума. Модистът Едгар Перес я използва като модел в своето ателие. Индира се явява на конкурса „The look of the year" в Богота заедно с Марица Родригес, Ингрид Уобст, Татяна Кастро и Адриана Арболеда, която спечелва наградата. След този конкурс, Индира остава в столицата. През 1995 година е много трудно за „черните" модели. Въпреки това, Индира има успех в Чили и остава няколко месеца в Сантяго де Чили. След това решава да отиде във Венецуела, където живее майка й.

След като й е много трудно да си намери работа като модел, Индира се пробва като актриса и установява, че й харесва актьорската игра. Посещава драматичните курсове на Ралф Кинард (Ralf Kinnard) и играе малки роли в две теленовели на RCTV. Осъзнавайки че кариерата на модел е кратка, тя се насочва към сцената, която се превръща в нейната голяма цел. Ролята на Мария Хосе в теленовелата „Като огън и лед" разкрива нейния талант и отваря вратите пред нея.

Източник: www.colarte.com