Хендрик Багес (Hendrick Bages)

Пълно име: Хендрик Габриел Багес Каламе-Росет (Hendrick Gabriel Bages Calamé-Rosset)
Дата на раждане: 10 Март 1987 г.
Зодия: Риби
Месторождение: Каракас, Венецуела

Рейтинг:  10.00  (7 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Хендрик Багес е венецуелски актьор. Роден е и прекарва част от детството си във Венецуела, където учи във френския колеж, а на 12-годишна възраст заминава за Швейцария. В тази държава той е записан в един интернат и след като завършва, се присъединява към майка си във Франция. Завръщат се във Венецуела, но не след дълго семейството му се установява в САЩ, където младежът завършва училище.

След завършването, той се връща във Венецуела, за да се включи в младежкия актьорски състав на канал RCTV. Там получава възможността да играе в теленовелата „На крилете на любовта“ - неговият дебют като професионален актьор в телевизията. В същото време учи в Universidad Santa María, но заради снимките, той спира временно следването си. Щастлив е този опит, защото е научил много от големите имена на венецуелската телевизия.

В свободното си време, Хендрик обожава да ходи на плажа и признава, че е очарован от морето и всичко свързано с него, а водните спортове са неговата слабост. Освен това, едно от любимите му хобита е карането на мотор.

Въпреки увлечението му по актьорството, което включва в бъдещите си планове, той иска да учи в университета, за да може след това да се захване със собствен бизнес.

Източник: www.venevision.net