Хари Гейтнер (Harry Geithner)

Дата на раждане: 9 Март 1967 г.
Зодия: Риби
Месторождение: Богота, Колумбия
Родители: Хари Гейтнер (Harry Geithner) - актьор и Кристина Куеста (Cristina Cuesta) - детски психолог
Близки: сестра-близначка Аура Кристина Гейтнер – актриса, Катерин и Джон
Семейно положението: женен
Съпруг/а: Елси Мендес (Elsy Méndez)
Височина: 191 см

Рейтинг:  6.99  (140 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Не е нещо ново да се види Хари Гейтнер, облечен като военен и вдъхвайки живот на злодей в историческа теленовела. В „Истинска любов" той пресъздаде честолюбивия френски лейтенант Ив де ла Рокет и успя да грабне сърцата на зрителите. Сега отново постига същото, въпреки звездният актьорски състав, интерпретирайки развратния командващ Рикардо Монтеро в теленовелата „Зоро".

Хари, сподели с нас за твоя персонаж, има ли нежна страна?

В началото, моят герой се интересува само от общественото и политическото си положение. Но с времето той се променя, иска да обикне някоя жена, да бъде баща и да сформира едно семейство.


Как би описал връзката, която има Рикардо с капризната Марианхел?

Страстна, рискована и интензивна. Ние сме агресивни, отдаваме се като животни и смятам, че сме най-правдоподобната двойка в теленовелата. Когато правим любовните сцени, наистина се усеща агресивност и изпепеляваща страст.

Както най-много ти харесва в теленовелата „Зоро"?

Две неща са. От една страна, това е един проект на три от най-големите аудио-визуални компании в света. От друга страна, след тази роля пред мен се очертават много възможности.

Значи, може да се каже, че тази теленовела разделя кариерата на „преди" и „след"?

Да, в действителност е така. Продуцентите, които преди не ми се доверявали, сега ми се обаждат. Те вече разбраха, че аз съм актьор от класа, притежавам божествен дар, радвам се на популярност и че мога да допринеса само с добро за всеки проект. Накратко, успях да натрия носовете на всички, които нямаха вяра в мен преди.

Трудно ли ти беше да получиш тази роля?

Ами, трябваше да премина през прослушването, но смятам, че ролята на Монтеро беше предназначена за мен от първия момент. Искаха актьора да не притежава испански черти и от тази гледна точка моята физика им допадна, тъй като лицето ми има немски черти. Освен това бяха във възторг от това, което им представих като актьорска игра.

Ти приличаш ли по нещо на него?

Не, въпреки че смятам, че всеки има нещо от характера на Рикардо Монтеро.

Източник: zorronovela.creatuforo.com