Грациели Масафера (Grazzielli Massafera)

Дата на раждане: 28 Юни 1983 г.
Зодия: Рак
Месторождение: Жакарезиньо, Парана, Бразилия
Родители: Клеуза Соареш (Cleuza Soares) и Жилмар Масафера (Gilmar Massafera)
Близки: брат Александър
Височина: 173 см

Рейтинг:  7.08  (12 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Граци Масафера става известна след участието си в реалити шоуто „Биг Брадър Бразилия". Мис Парана през 2004 година и трета подгласничка на Мис Бразилия през същата година, тя спечелва симпатиите на публиката по време на шоуто „Биг Брадър". Успехът й в къщата помага на Граци да започне кариера на актриса. Дебютира с ролята на Телминя в теленовелата „Страници от живота" през 2006 година.

През 2005 година, Граци позира за бразилския вариант на списанието „Playboy".

След блестящо представяне в теленовелите „Страници от живота" и „Desejo Proibido" (2007 г.), Грациела получава и голямата възможност - предлагат й главната роля в теленовелата „Negócio da China" (2008 г.), в която си партнира с Фабио Асунсао и Рикардо Перейра.

Кауа Раймонд не познава лично Граци, но я харесва още докато гледа теленовелата „Страници от живота". Връзката им започва през април 2007 година и много често двамата демонстрират връзката си на обществени места, но не позволяват на папараците да ги преследват. Двамата стават една от най-популярната двойка в Бразилия.

Не веднъж Граци споделя, че се радва на природните си дадености и никога не й се налага да спазва диети. Също така признава, че не си отказва сладки изкушения и не страда от липса на апетит. Освен това тя играе редовно волейбол, което й позволява да поддържа идеална физическа форма. Малко хора знаят и са виждали, че на тялото си е направила две татуировки.

Източник: revistaquem.globo.com