Грасиела Пал (Graciela Pal)

Пълно име: Грасиела Сенгер (Graciela Senger)
Родители: Пабло Палитос (Pablo Palitos) и Мануела Пал (Manuela Pal)

Рейтинг:  6.27  (11 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Грасиела Пал е аржентинска актриса с богат опит, която започва своята кариера в Испания заедно с баща си на театралната сцена. От тогава тя е участвала в множество театрални постановки, снимала се в теленовели и филми, и дори е участвала в музикална група.

Важна за нейната кариера се оказва пиесата „El diluvio que viene" (1979 г.), когато печели положителното отношение на критиката, както и завладява публиката изцяло. Тази пиеса й носи награди и се задържа на сцена в продължение на четири години.

Благодарение на своята модалност, Грасиела се впуска в света на музиката и интерпретира песни на Хуан Мануел Серат (Joan Manuel Serrat), Алберто Кортес (Alberto Cortés) и Еладия Бласкес (Eladia Blázquez) през 80-те години, когато е част от музикално трио.

Но заради това не изоставя театъра, който винаги е бил една от най-големите й страсти. И тя оставя следа в историята на сценичните изкуства в Аржентина. И след 3 години, тя продължава да се включва в различни проекти.

В телевизията, Грасиела показва таланта и опита си в проекти като „Селесте" (1991 г.), „Богати и известни" (1997 г.) и „Виновна от любов".

На големия екран дебютира през 1971 година във филма „Balada por un mochilero".

Последното й предизвикателство е ролята й на лесбийка в проекта на Крис Морена „B&B - Bella y bestia".

Източник: www.novebox.com