Глория Пералта (Gloria Peralta)

Семейно положението: омъжена
Съпруг/а: Омар Херменос (Omar Germenos)
Деца: син Дарио
Височина: 176 см

Рейтинг:  7.13  (31 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Глория Пералта е мексиканска актриса и модел.

През 1989 година, Глория печели титлата „Мис Щат Мексико". През 1991 година отново се явява в конкурс за красота, но този път като представителка на столицата Мексико. Не печели титлата, но е поканена на фестивал в Нагоя, Япония. Глория споделя, че по онова време майка й се разболява тежко и е смятала да откаже, но майка й е настояла да отиде, за да може тя да види Япония през очите на дъщеря си. При пристигането си в Токио, тя е поискала свободен ден и обикаля някои от световноизвестните забележителности. Както самата тя си спомня, не е спряла да плаче, а дни след това научила, че майка е умряла. Въпреки всичко, това пътуване оказва голямо влияние върху живота на Глория.

Глория Пералта е участвала в дефилета на известни марки не само в родината си, но и във Франция. Тя се снима в редица музикални клипове и телевизионни реклами.

Учила е актьорство в школата към TV Azteca.

Последните години, Глория Пералта се снима в проекти на Telemundo.

След края на снимките на теленовелата „Клетва за отмъщение", Глория Пералта и Омар Херменос съобщиха, че синът им Дарио ще си има другарче в игрите. Щастливите родители с нетърпение очакват второто си дете.

Източник: www.articlearchives.com