Химена Акарди (Gimena Accardi)

Пълно име: Мария Химена де лос Милагрос Акарди (María Gimena de los Milagros Accardi)
Дата на раждане: 27 Май 1985 г.
Зодия: Близнаци
Месторождение: Буенос Айрес, Аржентина
Височина: 159 см

Рейтинг:  6.84  (76 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

На 4-годишна възраст, докато давали по телевизията балет, тя играела и казала на майка си, че когато порасне, ще бъде там, сочейки телевизора. Тази фраза е била нейната отправна точка за прекрасния й път като актриса.

На 10 години, Химена решава да се запише в театрална трупа, за да развие своите актьорски заложби, показвайки на семейството и приятелите си какво може. Първите й стъпки са направлявани от Стела Марис Клосас (Stella Maris Closas), която в продължение на три години доразвива таланта, който Химена крие в себе си. Следват обучение в театралната школа на Патрисия Палмер, а след това и в Raul Serrano House.

Успоредно с образованието си, тя започва и кариерата на телевизионна актриса. Участва в няколко телевизионни рекламни кампании.

Химена е практично, но блестяща и уверена в себе си. Обича да чете хубави книги и да се събира с приятелите си в свободното си време. Талантът й е признат както от зрителите, така и от известните й колеги. Всичко това я мотивира да се развива и това й носи още повече слава. Това не й е достатъчно - посещава курсове по кино-режисура в университета.

Докато посещава театралните курсове, нейната учителка Стела Мария Клосас я посъветва да се яви на прослушване в Canal 13, Буенос Айрес. Така тя получава възможността да участва в пилотния епизод на шоуто „Cosa de chicos", режисирано от Кике Естеванес (Quique Estevanez), което, за съжаление, така и не излиза в ефир. Но Естеванес не я забравя и й помага да получи ролята на Джесика в „Buscas de siempre premiere" (2000 г.) на Azul Television. Така започва нейната динамична кариера в телевизията.

Източник: www.gimena-accardi.telenovelas.com.ar , www.imdb.com