Джанкарло Паскуалото (Giancarlo Pasqualotto)

Пълно име: Джанкарло Паскуалото Педкера (Giancarlo Pasqualotto Pesquera)
Дата на раждане: 18 Декември 1978 г.
Зодия: Стрелец
Месторождение: Каракас, Венецуела
Родители: Глория Пескера (Gloria Pesquera) и Джанкарло Паскуалото (Gianfranco Pasqualotto)
Близки: Моника Паскуалото (Mónica Pasqualotto) – актриса
Семейно положението: женен
Съпруг/а: Алехандра Пулидо (Alejandra Pulido)

Рейтинг:  7.83  (6 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Джанкарло Паскуалото е венецуелски актьор и певец. Син на италианец и венецуелка, той е отгледан скромно и възпитан в духа на старите ценности. Израснал е в любящо, нежно и уважително семейство заедно със сестра си, която много му е помогнала в професията и която е неговото вдъхновение.

Навлиза в артистичния свят след като сестра му Моника го убеждава да се яви на прослушване за някои реклами и модни ревюта. След това решава да се посвети на актьорската професия, участвайки в различни драматични продукции и малко по малко получава по-големи роли.

Учил е при едни от най-добрите преподаватели в страната като Карлос Оспино (Carlos Ospino), Хуан Карлос Гардие (Juan Carlos Gardie) и др.

Освен в телевизията, Джанкарло се изявява и в театъра.

Като певец, той е участвал в музикалната група „Estacion Central“ в продължение на 7 години, след това издава първия си солов албум „Giancarlo Pasqualotto“, песни от който дълго време звучат в различни радио програми.

Щастливо женен, той се надява един ден да има деца и да сформира с любимата жена Алехандра Пулидо едно голямо семейство. В свободното си време обича да бъде със съпругата си, да пътуват, да се забавляват, от всичко по малко.

Източник: www.venevision.net