Гастон Рикауд (Gastón Ricaud)

Пълно име: Гастон Мишел Морад Рикауд (Gastón Michel Morad Ricaud)
Дата на раждане: 10 Август 1973 г.
Зодия: Лъв
Месторождение: Олавария, Буенос Айрес, Аржентина
Семейно положението: женен
Съпруг/а: Алехандра
Деца: дъщеря – Лола

Рейтинг:  9.17  (6 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Гастон Рикауд е аржентински актьор. Първата му поява по телевизията е в реклама на Рено Клио.

Гастон Рикауд напуска родното си място, за да отиде в Буенос Айрес, под претекст, че иска да учи индустриален дизайн като по-големия си брат Пабло. С пристигането си в столицата, той се записва в театрално студио под ръководството на актрисата Габриела Даниел (Gabriela Daniel), която му предлага да се яви на прослушване. Сега, след години, Гастон си спомня колко нервен е бил, когато за първи път е застанал пред камерите. Първата му работа – в теленовелата „Aprender a volar“, е пълен провал за него. Но това му е помогнало да израсне в професията.

В театъра, Гастон Рикауд участва в класически пиеси като „Ромео и Жулиета“, „Сън в лятна нощ“ и др.

Въпреки че не се радва на популярност като другите актьори от неговото поколение, Гастон Рикауд се радва на признание на таланта и работата му, които са причината той да бъде уважаван както сред колегите и режисьорите, но също така и сред феновете.

Гастон споделя, че не се срамува от своя скромен произход и обича да се връща в родното си село. Обожава да язди и да си почива сред природата. Актьорът признава, че има три любови – съпругата му, дъщеря му и любимият му футболен отбор „Бока“.

В свободното си време обича да играе футбол. Участва в Отбора на звездите заедно с Диего Торес (), Дарио Грандинети () и Николас Полс (), с които се включват в различни благотворителни мероприятия. Ако се чувства зле, най-доброто за него е да отиде да порита топка, което го зарежда с енергия и настроение.

Източник: www.novebox.com