Габриела Сари (Gabriela Sari)

Дата на раждане: 3 Септември 1976 г.
Зодия: Дева
Месторождение: Буенос Айрес, Аржентина

Рейтинг:  7.00  (47 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

След ролята в сериала „Дивият ангел" целият свят научи името Габриела Сари. Тя беше не само приятелката на Чолито, изпълнена с мечти, с искрена усмивка и големи очи. Това е първата й голяма роля в телевизията.

Всичко започва за нея, когато е в пети клас. Заедно със свои приятелки, тя отива в програмата Feliz Domingo. Габи участва в конкурса „Yo se". Голямата награда - пътуване до Барилоче, тя не спечелва, но след седмица й се обаждат от Canal 9 и я канят на кастинг - имали са нужда от танцьорка. След това от нея се заинтересува Адолфо Ледо и тя започва да се снима в телевизионни проекти, които нямат особен успех: „Caleu Caleu" и „Casablanca". Когато Габриела решава да се откаже от телевизията, предлагат й ролята в „Дивият ангел".

Бащата на Габи също е бил актьор - починал е през 1994 година. Той е пеел като Елвис Пресли в клуба Clan заедно с Джино Рени.

Следващата голяма работа на Габи е „Buenos Vecinos", където си партнира с Мария Касан и Факундо Арана.

Също така, тя участва в театралната постановка „El Cartero". Тази постановка на Дарио Грандиети и Николас Кабри предизвиква скандал в различни райони на Аржентина заради разголените сцени, в които Габи с голям професионализъм изиграва своята роля.

Габриела Сари не може да стои на едно място, ненавижда рутината и се намира в състояние на постоянно търсене на себе си и мястото си в живота. Учи при Аугусто Фернандес. Обожава акробатичната гимнастика. Живее заедно с майка си и сестра си.

Източник: www.imdb.com , www.mundolatino.ru