Флоренсия де Сарачо (Florencia de Saracho)

Дата на раждане: 2 Декември 1981 г.
Зодия: Стрелец
Месторождение: Ермосийо, Сонора, Мексико

Рейтинг:  10.00  (9 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Флоренсия де Сарачо е мексиканска актриса.

Започва своята артистична кариера в теленовелата „Пътищата на любовта“, в която дава живот на Памела Фернандес. През 2005 година се включва в актьорския състав на теленовелата „Sueños y caramelos“, заедно с Алесандра Росалдо. След това реализира персонажа на Лилиана Мендоса в „Piel de otoño“, където си партнира с Лаура Флорес и Серхио Гойри.

Участва и в една от най-популярните младежки мексикански теленовели „Непокорните“, и изиграва ролята на Ромина. Получава голяма роля в „Yo amo a Juan Querendón“, където интерпретира Марели Качон де ла Куева.

През 2008 година се снима в „Juro que te amo“, като Мариела Фрегосо, заедно с Ана Бренда Контрерас и Алексис Аяла, а през 2009-та – като Елена Пара Ибаньес в „Mar de amor“.

През 2010 година замества актрисата Уенди Гонсалес в ролята на Адриана Белтран в теленовелата „Когато се влюбиш“. За тази своя роля, Флоренсия споделя, че е харесала историята още преди да се интегрира в снимките и много е харесвала героинята, която е приятелка на главната героиня, изиграна от Силвия Наваро.

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Florencia_de_Saracho