Фиорела Родригес (Fiorella Rodriguez)

Пълно име: Фиорела Мария Родригес Салседо (Fiorella María Rodríguez Salcedo)
Дата на раждане: 11 Февруари 1974 г.
Зодия: Водолей
Месторождение: Лима, Перу
Семейно положението: омъжена
Съпруг/а: Сандро Вентура (Sandro Ventura) – режисьор, от 14 март 2003 година
Деца: дъщеря – Микела (Mikella)

Рейтинг:  7.16  (19 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Като малка, Фиорела е била много буйно дете. Като най-малката от три сестри, тя винаги е приемана от баща си като едно момче. Учила е в колежа Regina Pacis, където се е изявявала в областта на музиката. Фиорела винаги е била забавна ученичка, много разсеяна по време на изпитите.

След като завършва средно образование, Фиорела Родригес се записва в университета (Universidad Ricardo Palma) в специалност Психология. Успоредно с това, тя започва да работи по хотелите, представяйки се отлично в областта на връзките с обществеността в известни хотели и ресторанти. Бързо бива забелязана и е участвала в няколко фото-сесии.

Телевизията не закъснява - става водеща на спортна програма. Не след дълго, получава предложение от Мигел Гомес да участва като актриса в теленовела. Това е дебютът й като актриса - теленовелата „Los Unos y los Otros".

Раждането на дъщеря й Микела е истинско събитие в живота й и въпреки че остава самотна майка, Фиорела не престава да работи и да се развива. Освен в теленовели, Фиорела се изявява и като театрална актриса.

След това работи като водеща на различни телевизионни програми за различни перуански телевизионни канали. Така се запознава със Сандро Вентура, с когото започва романтична връзка, която приключва с брак. Благодарение на съпруга си, популярен перуански режисьор, Фиорела се завръща към актьорската игра с участието си във филма „Talk Show".

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Fiorella_Rodríguez