Фернанда Ромеро (Fernanda Romero)

Месторождение: Мексико сити, Мексико

Рейтинг:  9.03  (63 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Родена през 1983 година.

Фернанда Ромеро спечелва сърцата на зрителите в Латинска Америка и САЩ със своята страстна красота и забележителен талант като актриса, модел, водеща и певица.

На 16-годишна възраст, Фернанда напуска групата Frizzby, с които издават два сингъла, които се задържат дълго време в Топ-10 и с които е обиколила Мексико и Централна Америка. На 18-годишна възраст тя има голям успех в телевизията, където води няколко програми и се появява в няколко реклами.

По това време, Фернанда се премества в Лос Анджелис и се появява в печатни и телевизионни реклами на популярни марки, сред които са Rock and Republic, Clean and Clear, Pepsi, Apple и JC Penny. Работи с едни от най-добрите фотографи. Един от тях, Крис Креймър, забелязва колко много камерите я харесват и отваря очите на Фернанда, подтиквайки я да се пробва като актриса в Холивуд.

Фернанда Ромеро посещава актьорски курсове, отдава се изцяло на усъвършенстването й. Тя се снима в продукцията на Telemundo - „El alma herida", в която не само изпълнява една от главните роли, но също така изпълнява и две от песните, включени в саундтрака на новелата.

През 2005 година участва в друга продукция на Telemundo - „La ley del silencio". След това заминава за САЩ и се снима в няколко филма. През 2008 година получава предложение от TV Azteca да се снима в проекта „Eternamente tuya" и тя с удоволствие приема да се върне в родината си, за да участва в тази теленовела.

Източник: www.imdb.com