Федра Лопес (Fedra López)

Пълно име: Мария Фернанда Лопес Бернини (María Fernanda López Bernini)
Дата на раждане: 5 Юни 1965 г.
Зодия: Близнаци
Месторождение: Буенос Айрес, Аржентина
Семейно положението: разведена
Деца: Бетсабе и Ерос

Рейтинг:  7.64  (14 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Федра Лопес влиза в телевизията като танцьорка с Хуан Карлос и неговата група „Rumba Flamenca", което й отваря вратата за работа в „Fantástico".

Следващата й стъпка в артистичния свят е специалното й участие в Show de Joselo.

Дебютира в телевизията с теленовелата „Inmensamente tuya", където играе ролята на секретарка. След това участие, Федра Лопес решава да си почине, тъй като се влюбва, омъжва се и заминава да живее с Колумбия заедно със съпруга си. Тази почивка продължава 5 години. Тогава се развежда и се връща във Венецуела заедно с децата си.

Федра Лопес решава да се отдаде на артистична кариера и се записва в школата на Нелсон Ортега (Nelson Ortega), където остава две години.

Федра от близо

Хоби: Да чета. Обожавам да чета, тъй като това ми помага да израсна като личност.

Любим цвят: Нямам определен цвят, който да ми е любим. Всички са хубави и използвам различен цвят в зависимост от случая.

В дома ти... - Аз съм добра домакиня, обожавам дома си. В декорацията не харесвам светлината. Предпочитам сумрака. По тази причина харесвам ресторанти с много малко светлина.

Личността ти... - Странно е, че имам много лошо настроение, винаги ме застигат несправедливости. Обичайно съм много спокойна, затворена в себе си и крайно чувствителна.

Любима храна: Харесвам японската храна, също както и италианската, по-специално паста. Не се подлагам на диети. За мен най-важното е да не смесвам въглехидрати с протеини.

Тайната на красотата: Без съмнение, за мен тайната се крие в храната. Трябва да се консумират много плодове и да се пие вода.

Каква музика слушаш? - Харесвам нежната музика, бразилска, романтична. Не харесвам рок.

Идеалът ти за мъж... - Не вярвам да има определен тип идеален мъж. Не съм от цените, които се водят от ръста или цвета на кожата. Външността няма значение, важна е душевността. Не мога да отрека, че ми харесват интелигентни мъже, чувствени и разбиращи. Харесва ми да се оставям на чувството.

Източник: www.rctv.net