Елисабет Сервантес (Elizabeth Cervantes)

Пълно име: Елисабет Сервантес Торесия (Elizabeth Cervantes Torrecilla)
Дата на раждане: 1 Август 1973 г.
Зодия: Лъв
Месторождение: Монтерей, Мексико
Деца: Маурисио Сервантес
Височина: 164 см

Рейтинг:  10.00  (6 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Елисабет Сервантес е мексиканска актриса от киното и телевизията. Наполовин испанка – майка ѝ е от Испания. Учила е в институцията Casa del Teatro и CEFAC (център по формация на актьори) като нейни преподаватели са Раул Кинтания (Raúl Quintanilla), Хосе Кабайеро (José Caballero), Рохелио Луевано (Rogelio Luevano), Хайме Естрада (Jaime Estrada) и др.

След като участва в няколко театрални пиеси, тя се снима в теленовелата „Amores querer con alevosía“ - нейният дебют в телевизията. През 2002 година е първата ѝ поява в испанското кино във филма „Volverás“. Следващата година се връща в Мексико и се снима в продукцията на Argos „El Alma Herida“. През 2004 година пътува отново до Испания, за да участва в кино-лентата „Febrer“. Същата година се снима и в теленовелата „Циганска кръв“. Има възможността да снима кино в САЩ.

Елисабет е благодарна за възможностите в живота си и се опитва максимално да се възползва от тях. Снима в Испания, Мексико и САЩ, изигравайки запомнящи се роли, за които получава и академични награди.

Елисабет Сервантес споделя, че винаги е искала да бъде млада и красива майка – синът ѝ се ражда, когато тя е едва на 17 години. Радва се, че е успяла да изпълни тази своя мечта.

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Elizabeth_Cervantes