Десидерия Д'Каро (Dessideria D'Caro)

Пълно име: Десидерия Д'Каро Кардосо (Dessideria D' Caro Cardozo)
Месторождение: Каракас, Венецуела

Рейтинг:  7.08  (37 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Десидерия Д'Каро е родена на 18 март. Тя споделя, че детството й е било щастливо, благодарение на родителите й и на 12 години за първи път разбира какво е нещастие и болка - тогава умира баща й.

Може би е наследила склонността към артистичния свят от баба си, която е била поетеса, въпреки че Десидерия казва, че никога не си е представяла, че ще стане актриса. От съвсем малка е била модел и на 17 години участва в „Мис Венецуела" като представителка на Каракас, а Осмел Соуса я забелязал още на 13 години.

След „Мис Венецуела" получава много предложения и представя Венецуела на конкурса „Мис Италия по Света". Връщайки се в страната след успеха си, тя се дипломира в специалност индустриални връзки.

Дебютът й в телевизията е с ролята й в теленовелата „Луиса Фернанда". След няколко успешни теленовели, Десидерия подписва договор с компанията Venevision. Не веднъж е играла отрицателни роли.

Учила е актьорско майсторство при учители като Беатрис Валдес, Маркос Морено, Фавио Кабайеро, Мануел Салас и в университета на Маями, който курс продължава девет месеца.

Източник: www.venevision.net