Синтия Олавария (Cynthia Olavarría)

Пълно име: Синтия Енид Олавария Ривера (Cynthia Enid Olavarría Rivera)
Дата на раждане: 28 Януари 1982 г.
Зодия: Водолей
Месторождение: Сантурсе, Сан Хуан, Пуерто Рико
Височина: 175 см

Рейтинг:  8.80  (5 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Синтия Олавария е пуерториканска актриса, модел, водеща на телевизионни програми и аниматорка. През 2005 година тя е представителка на Пуерто Рико на конкурса за красота Мис Вселена, където става Първа Подгласница на победителката. През 2003 година става Мис Пуерто Рико Вселена.

От малка, Олавария е била много експресивна и красноречива. Точно тези нейни качества ѝ помагат в конкурсите за красота и в света на модните подиуми, докато е подрастваща. На 11-годишна възраст участва в първия си конкурс – „Miss Reina Infantil“.

В колежа, Синтия е била отлична ученички и е завършила с отличие, била е член на различни училищни организации. След като завършва средното си образование, тя започва и висшето си образование. Тя е получила научна степен в специалност Журналистика и Обществени връзки.

На 16-годишна възраст започва да се изявява в Elite Model Look в Пуерто Рико, където заема трето място. Това е като трамплин за кариерата ѝ като модел – снимала е в рекламни кампании в повече от 20 списания в Индонезия, Република Доминикана, САЩ – Маями, Ню Йорк, Пуерто Рико.

Спечелила е много награди през своята кариера, включително „Най-добър модел“ (за жени) и е призната в Пуерто Рико като Top Model. Печели и награда по време на Седмицата на Модата в Чикаго през 2007 година.

Синтия Олавария признава, че не е мечтала да стане актриса, а да има свое собствено списание. Както в повечето случаи в тази сфера, съвсем случайно е открила своята страст към актьорството, на което е решила да се посвети.

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Cynthia_Olavarría