Клаудия Лилиана Гонсалес (Claudia Liliana González)

Месторождение: Кали, Колумбия
Семейно положението: омъжена
Съпруг/а: Хуан Карлос
Деца: син, Мартин, и дъщеря, Марина

Рейтинг:  6.67  (15 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

След като се омъжва, Клаудия Лилиана Гонсалес живее със съпруга си в Меделин. Но се оказва, че е трудна за откриване от продуцентите, които искат тя да участва в техни проекти. За това през 1997 година, актрисата се премества да живее в Богота и се заема с кариерата си сериозно. И й е много трудно. През 1998 година всички врати, на които чука, се оказват здраво затворени. Тя е разочарована, че й предлагат малко пари, по-малко в сравнение с ролята й в теленовелата „Cafe con aroma de mujer".

Както се казва, всяко зло за добро - по това време Клаудия Лилиана отделя повече време за сина си и съпруга си. Но не за дълго. Скоро съдбата се намесва и тя се среща с режисьора Андрес Марокин, който й предлага да се върне в телевизията. Тя приема, очарована от ролята, която й предлагат - на съпругата на Хуан Пабло в теленовелата „Amores como el nuestro". И така, малко по малко тя си връща положението в телевизията. Колумбийците я виждат отново и си я спомнят. Но тогава тя забременява с второто си дете и се връща да живее в Меделин заедно със семейството си.

„Не ми беше никак лесно да изоставя отново кариерата си на актриса, но за мен най-важното е семейството, а професионалната реализация е на втори план. Всъщност, двете много добре се допълват."

След това всичко се подрежда. Вратите отново се отварят и Клаудия Лилиана се връща триумфиращо на малкия екран с участието си в сериала „Padres e hijos". След като е успяла да изгради семейство, да роди две деца и да ги отгледа, актриса смята, че е настъпил момента да обърне повече внимание на своята кариера.

Източник: www.colarte.com