Синди Ласо (Cindy Lazo)

Пълно име: Синди Каролина Ласо Аоун (Cindy Carolina Lazo Aoun)
Дата на раждане: 8 Септември 1982 г.
Зодия: Дева
Месторождение: Каракас, Венецуела
Родители: Мими Ласо (Mimí Lazo) – актриса, и Орландо Аоун (Orlando Aoun)

Рейтинг:  9.67  (3 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Синди Ласо е венецуелска актриса.

Една предприемчива жена, изпълнена с мечти – това характеризира Синди Ласо, която с всеки изминал ден търси начини да се усъвършенства, както в личен, така и в професионален план.

Учи Продукция в Лос Анджелис в Университета на Калифорния, но скоро открива, че това в действителност не ѝ харесва и че актьорството много повече я привлича. За това се насочва към тази специалност, която изучава в колежа Eric Morris.

След като завършва подготовката си като актриса, тя се завръща във Венецуела и започва да разкрива таланта си на театрална сцена. Първата ѝ роля е на едната от злите сестри на Пепеляшка в едноименното произведение. Партнира си с големи имена като Чикинкира Делгадо, Моника Паскуалото, Хуан Карлос Гарсия, Даниел Саркос, от които признава, че много е научила.

Синди дебютира в телевизията с ролята на Трини в младежкия сериал „Con Toda el Alma“. След това участва в „Voltea Pa´ Que Te Enamores“.

Младата актриса много прилича на майка си – известната Мими Ласо, която се чувства горда с постиженията на дъщеря си. Синди също се възхищава и гордее с постиженията на майка си и мечтае един ден да говорят за нея не като за „дъщерята на Мими Ласо“, да се утвърди в професията със собствените си постижения. Освен това, тя мечтае да се омъжи и да има две дъщери, за които е избрала имената София и Исабел.

Източник: www.venevision.net