Чело Родригес (Chelo Rodríguez)

Пълно име: Консуело Родригес Алварес ( Consuelo Rodríguez Álvarez)
Месторождение: Галисия, Испания

Рейтинг:  8.57  (7 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Дата на раждане: 25 февруари

Чело Родригес е венецуелска актриса. Описва се като добър човек и ако трябва да помогне на някого, изоставя всичко, което прави, за да помогне с каквото може. Недостатък и качество за нея са реда, прекалено организирана. Вярва в приятелството и обича да спи.

Чело произлиза от голямо семейство с трима по-малки братя. Има един син и внучка. Като съвсем малка е искала да учи медицина, но по-късно решава, че трябва да бъде модел. Започва да се занимава с театър още в училище. След като дебютира в телевизията, тя се посвещава изцяло на актьорската професия.

Навлиза в артистичния свят с една музикална програма - „El show de Aldemaro Romero“ за RCTV. Винаги е мечтала да бъде модел и на второ място е било желанието й да стане актриса. Чело никога не е учила, но малко по малко се налага като добра в интерпретациите. Първата голяма възможност получава с роля в теленовелата „La Usurpadora“.

От всички персонажи, които е изиграла през кариерата си, тя не смята, че има някой, който да прилича на нея в реалния живот. С най-голяма обич си спомня за ролята си на Рафаела в едноименната теленовела.

Предпочита да играе в театъра и смята и в бъдеще да радва зрителите в театралните зали. Освен това иска да продължи да се снима в телевизията.

Източник: www.venevision.net