Шантал Бодо (Chantal Baudaux)

Пълно име: Шантал Натали Бодо Хименес (Chantal Nathaly Baudaux Jiménez)
Дата на раждане: 4 Януари 1980 г.
Зодия: Козирог
Месторождение: Каракас, Венецуела
Височина: 164 см

Рейтинг:  7.31  (49 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Своята звездна кариера, Шантал Бодо започва в модния бизнес: такава е съдбата на много съвременни момичета. За това до голяма степен е помогнала нейната необичайна външност. Майка й е испанка, а баща й е французин, от където идва и нейното звучно име и светлата кожа, а също и страстта в нейния поглед.

В общи линии, пътят на тази привлекателна особа е направо в света на сериалите. Преди сериала “Жената на Юда: Шантал играе в три теленовели: второстепенни роли, но важни за сценария роли. Зад красивото лице всеки път се разкрива силна и безкористна натура. Шантал Бодо има голям потенциал, който може да я направи любимка на зрителите. Тя е енергична и весела, авантюристка.

Шантал Бодо има вид на миловидно момиче, но в действителност тази изгряваща актриса и бивш модел обожава рок музиката и филмите на ужасите. В своите интервюта Шантал не веднъж е повтаряла, че Мартин Аан (сценаристът на сериала “Жената на Юда”) я е моли да играе “на максимум”. Нищо по-просто! В ролята си момичето не само се бори за любовта си, отстоява правата на приятелките си, ни и се бови с ужасни видения. Героинята на Шантал се намира на границата на два свята и всичко изглежда много достоверно, актрисата се е спарила със задачата си. Също толкова правдоподобно изглежда и любовната връзка между Глория и Саломон…