Каролина Перпетуо (Carolina Perpetuo)

Пълно име: Лусия Каролина Перпетуо Гонсалес (Lucía Carolina Perpetuo González)
Дата на раждане: 1 Април 1963 г.
Зодия: Овен
Месторождение: Каракас, Венецуела
Семейно положението: омъжена
Съпруг/а: Хавиер Фунгайриньо (Javier Fungairiño)
Деца: едно

Рейтинг:  7.00  (15 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Каролина Перпетуо е актриса на всички време, уважавана от всички в родината си. Талантът й проличава съвсем рано. На 14 години започва да работи в радиото, място, където успява да се запознае с много артисти и поставя началото на своята бъдеща професия. От тогава тя се е отдава на актьорството.

Каролина не изоставя мястото, от където е започнала. Като част от биографията важно място заемат радионовелите, в които е участвала и които, за разлика от много актриси, я правят специална, тъй като те се създават за отбрана и изтънчена публика.

Но истинското й професионално израства се осъществя в телевизията, където тя работи като водеща и актриса. Дебютира през 1984 година с роля в теленовелата „Marisela" на RCTV.

През 1986 година представя щата Миранда на конкурса Мис Венецуела. Не постига особен успех, но нейната сила и красота й помагат и тя представя страната си на Мис Туризъм в Америка, където стига до финала. Това нейно участие й помага в артистичната кариера и тя трайно се настанява в телевизията. Участва в редица успешни проекти. Освен това става част от театрална група и участва в няколко пиеси.

Киното не е силната й страна, но въпреки това участва в няколко филма.

Източник: www.novebox.com