Каролина Кастинг (Carolina Kasting)

Пълно име: Каролина Кастинг Аруда (Carolina Kasting Arruda)
Дата на раждане: 12 Юли 1975 г.
Зодия: Рак
Месторождение: Флорианополис, Санта Катарина, Бразилия
Близки: сестра Режани Аруда (Rejane Arruda)
Семейно положението: омъжена
Съпруг/а: Маурисио Греко (Maurício Grecco)
Деца: дъщеря: Кора, 21 април 2005 година
Височина: 168 см

Рейтинг:  6.75  (20 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Най-красивата злодейка!

Нейният персонаж е един от малкото отрицателни персонажи в тази теленовела, производство на Globo. Нейната Розана е лоша, но много секси. Каролина Кастинг изиграва в „Обетована земя" най-важната роля в своята кариера.

Каролина винаги е играла роли на мили, спокойни и добри девойки, но в тази история за първи път изиграва поривиста и решителна млада жена - Розана, съперницата на Жулиана, която се омъжва за голямата любов на главната героиня с помощта на измама: без никакъв срам, Розана заявява, че младият италиански имигрант я е принудил да прави любов с него.

„Родена съм на остров Флорианополис и изкарах детството си там. На 14 години сама заминах в Куритибу, тъй като исках да бъда балерина и да танцувам в Teatro Guaira, което беше моята най-голяма мечта. В действителност, никога не съм мислела да ставам актриса, исках да бъда балерина" - разказва Каролина за началото на своята актьорска кариера.

Каролина е най-малката от три дъщери и родителите й не харесали много решението на дъщеря си да се посвети на актьорската кариера, но нейната воля се е оказала по-силна.

Ти си потомък на европейци?

Фамилията, която използвам в професионалния си живот, е фамилията на майка ми, германска е. Но в рода ми има италианци, испанци и португалци, добра смес. Но родителите ми са бразилци.

Как започна кариерата ти?

В действителност, когато се преместих в Сао Пауло вече се бях отказала от кариера на балерина, защото е много труден пътя и отнема много време. В Бразилия е много сложно, трябва да имаш съвършен биотип, за да работиш тази професия. Междувременно се занимавах с театър и сега използвам танците като втора форма за самоизразяване, в това число и като физически упражнения.

Какво можеш да разкажеш за ролята си в „Обетована земя"?

За първи път играх амбициозен персонаж, който е готов на всичко, за да постигне това, което иска. Розана не се бои от последствията, тя постига всичко с помощта на властта. Например, тя се отнася към италианците, които пристигат в Бразилия, като с негри, които са били роби. След това се влюбва в един италианец, Матео, и за да се омъжи за него, излъгва баща си, казвайки му, че италианецът й е отнел девствеността. Розана е поривиста, решителна. Тя е съперница на Жулиана.

Как се подготви да изиграеш този персонаж?

Изгледах множество костюмни филми, основно търсех филми, чието действие се развива в имения, защото Розана живее в имение, където отглеждат кафе, недалеч от Сао Пауло. Освен това си удължих косата - 45 часа стоях при фризьора, но резултатът беше фантастичен. Като се погледнах в огледалото, се видях съвсем различна и това ми помогна бързо да вляза в ролята.

Палома Дуарте, която играе Анжелика, е темпераментна, а ти си много спокойна и напомняш ангел. На кого му дойде идеята ти да изиграеш ролята на поривистата Розана, а ролята на ангелската сестра на Палома?

На режисьора, Жайме Монжардин. Той ни предложи да си разменим персонажите, за да се получи нещо различно. За мен това беше голямо предизвикателство, което ме очарова.

Източник: www.braziliada.ru , www.imdb.com