Каролина Ареги (Carolina Arregui)

Пълно име: Мария Каролина Ареги Вусковик (María Carolina Arregui Vuskovic)
Дата на раждане: 26 Август 1965 г.
Зодия: Дева
Месторождение: Сантяго де Чили, Чили
Родители: Гилермо Ареги и Роса Вусковик
Семейно положението: омъжена с един развод
Съпруг/а: първи – Оскар Родригес (Óscar Rodríguez), режисьор; настоящ – Рой Сотерс (Roy Sothers)
Деца: Оскар, Мигел Анхел и Маите Родригес – от първия й брак, и Мария Хесус Кастро от връзката й с Патрисио Кастро

Рейтинг:  7.00  (10 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Каролина Ареги е чилийска актриса. Никога не е учила за актриса, но талантът и професионализмът й са я превърнали в една от най-добрите чилийски актриси.

Дебютира в телевизията на 17-годишна възраст с роля в теленовелата „El juego de la vida". Така започва нейната кариера в телевизията, която е изпълнена с важни и запомнящи се роли. При снимките на теленовелата „Los Títeres", тя се запознава с Оскар Родригес, който, въпреки че е с 20 години по-възрастен от нея, става неин съпруг и баща на три от децата й. Въпреки че двамата са двойка, на която цяло Чили завижда, това не продължава дълго. Тъй като Каролина не спира да работи и все повече време прекарва на снимачната площадка, в брачните отношения се появяват проблеми и става ясно, че двамата са на път да се разделят. И точно, когато всички смятат, че това е края, Каролина съобщава, че очаква второто и дете. Двамата съпрузи продължават да работят заедно по различни проекти.

В края на 80-те години, Каролина се наслаждава на големия си успех както в кариерата, така и в личния живот. Най-накрая ражда така желаната дъщеря. Тогава Каролина разбира, че трябва да поддържа съвършен вид, докато работи в телевизията. Първите сериозни проблеми в брака се появяват през 1992 година. Става ясно, че той все повече обръща внимание на работата си и се отдалечава от Каролина. Накрая тя започва да обръща внимание на себе си, тъй като се чувства прекалено самотна. При тези сериозни проблеми в семейството, съвсем разбираемо е появата на нов човек и през 1993 година, Каролина и Оскар се развеждат.

След развода, светът се стоварва върху нея. Каналът, в който работи, не подновява договора си с нея и тя остава без работа. Това напълно я разрушава. В средата на 90-те години, без работа и пари, Каролина закалява своя характер и не се предава. 10 години по-късно, Каролина изненадва всички с неочаквани промени - сваля 15 килограма, което само подсилва нейния чар и красота. По това време Каролина води телевизионна програма, която не е много успешна.

Накрая, през 1999 година, актрисата се завръща в телевизията с роля в теленовелата „Algo está cambiando". По това време Каролина започва да се среща с Патрисио Кастро и им се ражда дъщеря. Следват успешните теленовели на Canal13 „Мъжкари", Hippie" и разбира се „Камериерки". И Каролина отново става любимка на публиката, която оценява таланта и красотата й, които й помагат да стане звезда.

През 2006 година, едно от децата на Каролина преживява тежка катастрофа, но това не сломява актрисата и тя продължава да работи.

По време на снимките на теленовелата „Descarado", Каролина се влюбва, може би завинаги, в пластичния хирург Рой Сотерс, с когото откриват СПА-център. Сега Каролина Ареги отново е любимка на публиката и постига дългоочакваното признание и открива любимия човек.

Три важни качества характеризират тази актриса: храбростта да се противопоставя на житейските трудности, неизмеримото й очарование и разбира се, силна емоционалност. Благодарение на таланта си, тя постига практически кралски живот, който, безусловно, заслужава.

Източник: www.carolinaarregui.com