Каролина Асеведо (Carolina Acevedo)

Дата на раждане: 7 Октомври 1979 г.
Зодия: Везни
Месторождение: Богота, Колумбия
Семейно положението: разведена
Съпруг/а: Роберто Кано (Roberto Cano)

Рейтинг:  7.45  (20 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Каролина Асеведо: нейната истинска история подхожда идеално за сценарий на теленовела!

Както се случват толкова неща в теленовелата, в която Кароина Асеведео играе главната роля - „Nuevo rico, nuevo pobre", такъв е бил и живота на актрисата. Тя произлиза от обезпечено семейство на одонтолог и козметичка, която докато се разхожда в центъра Andino открива бъдещето си като артистка, след като се запознава с Андрес Маркони (Andrés Marroquín), режисьорът на теленовелата „De pies a cabeza", който е привлечен от нейната младежка фигура и й предлага да участва в прослушването за ролята на Виолета, главната героиня. Каролина не само е избрана за ролята, но с тази роля започва нейната успешна кариера, която тя прекъсва само за да пътува до Европа, където учи английски език.

И тъй като животът й не може да е прекалено спокоен, в Европа Каролина се запознава с Карим Ал-Рашид, братът а краля на Саудитска Арабия, с когото има връзка в продължение на две години. Връзката им приключва, защото жена като Карлина не би могла да бъде послушната съпруга на арабски шейх, който определено е бил истински мачо. Плановете на младата актриса са по-различни.

Завръщайки се в Колумбия, тя се записва да учи Одонтология, а после се заема отново с актьорската си кариера.

По време на снимките на теленовелата „Pobre Pablo", Каролина си партнира с актьора Роберто Кано. Техните отношения надхвърлят колегиалните и те се женят. Но бракът им не успява и те се развеждат. Сега актрисата отново е влюбена и се наслаждава на работата си.

Смяташ ли, че участието в конкурс за красота е най-лесния начин да се влезе в телевизията?

Може да се каже, че помага, но ако няма талант, това не е достатъчно. Така са тръгнали актриси като Валери Домингес, Каролина Гера, Каролина Гомес и Паола Пурбай. Те са много красиви и талантливи и аз им се възхищавам.

Каролина влюбена ли е?

Да, преди три години се влюбих в един прекрасен мъж. Той е музикант и продуцент. Не искам да споменавам името му, защото искам да запазя личния си живот. Само мога да кажа, че той е по-голям от мен.

Какво мислиш, че помага на твоя успех като актриса?

Имам си ангел, но освен това притежавам талант, с всяка следваща роля се опитвам да ставам по-добра. Влюбвам се във всеки нов проект и това се вижда на екрана. Винаги работя от сърце, с желание и страст.

Защо известните жени са склонни към самота?

Възможно е, но моят случай не е такъв. Аз съм много щастлива с приятеля си. Известните са самотни, защото са недостижими, защото всички искат да са с тях от интерес, а може би защото имат страх от самите себе си и защото не се чувстват достатъчно оценени, както сами мислят.

Как обичаш да спиш?

С по-широка пижама. Така се чувствам свободна.

Какво предпочиташ - кино или забава?

Зависи от момента, зависи как се чувствам. Обичам да ходя на кино, както обожавам да танцувам и да се забавлявам. Когато не ми се прави нищо, сядам в дома и гледам някой филм, понякога с приятеля му. Харесва ми да бъда с него, да си организираме интимни вечери с хубава храна и добро вино. Аз не мога да пея, но той понякога изважда китарата и ми пее. Харесвам едно болеро, което той ми посвети веднъж - „Locura mia".

Източник: gacetadulceparaiso.blogspot.com