Карлос Понсе (Carlos Ponce)

Пълно име: Карлос Армандо Понсе Фрейре (Carlos Armando Ponce Freyre)
Дата на раждане: 4 Септември 1972 г.
Зодия: Дева
Месторождение: Сантурсе, Пуерто Рико
Родители: Карлос Понсе ст. и Естер Фрейре
Семейно положението: женен
Съпруг/а: Вероника Рубио (Verónica Rubio) от октомври 1996 година
Деца: четири – Джанкарло (1999 г.), Себастиан Джоел (2001 г.) и близначките Наташа и Савана Ала (2002 г.)
Височина: 185 см

Рейтинг:  7.57  (44 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Карлос Понсе е актьор, певец, композитор и телевизионен водещ.

Бащата на Карлос е кубинец. Родителите му емигрират от Куба след революцията. Семейството се премества в Умакао, където Карлос прекарва първите си години. Още на шестгодишна възраст той започва да се снима в телевизионни реклами. В училище, Карлос се записва в театралния клуб.

През 1986 година, цялото семейство се премества в Маями, Флорида. Там Карлос Понсе е поканен в телевизионния канал Univision като водещ на шоуто „Hablando". Това е първият му сериозен телевизионен дебют и след дебюта си, той се записва в университета.

Карлос е учил в университета на Маями, Флорида, където е изявява в годишните театрални постановки. Завършва през 1990 година. Занимава се с музика и актьорство.

След това, Карлос Понсе отива в Мексико и получава предложение да участва в теленовелата „Guadalupe", заедно с Адела Нориега и Едуардо Яньес. След няколко успешни теленовели, Карлос се връща в Маями, където отново работи като водещ на телевизионни програми. Освен в теленовели, актьорът се снима и в сериали.

Като певец, Карлос Понсе е издал два албума - „Ponce" и „Todo lo que Soy".

След трагедията на 11 септември 2001 година, Карлос Понсе се присъединява към 100-те латиноамерикански изпълнители, които записват песента „Ultimo Adios". Проходите от продажбите са предназначени за семействата на жертвите.

През 2006 година, Карлос Понсе е водещ на конкурса „Мис Вселена".

Няма никакво значение какъв огромен успех е имала теленовелата „Сладка тайна", нито популярността на песента му „Mujer con pantalones", за Карлос Понсе винаги на първо място е „хармонията в семейството".

Карлос Понсе приема ролята на алчния Брус Ремингтън в „Сладка тайна", само защото е снимана в Маями, въпреки че на него не му е било нужно да участва в още една теленовела, за да обогати биографията си. Той е имал нужда да прекара повече време в дома си (който се намира в Маями), заедно със съпругата си и четирите им деца. Той е искал да опровергае слуховете, че се развежда заради предполагаема изневяра. След края на снимките на теленвелата „Сладка тайна", актьорът завежда на почивка цялото си семейство в Дисниленд.

Въпреки че отдавна не е записвал нови песни, Карлос Понсе признава, че музиката е неговата голяма страст. Явно в момента, музикалната му кариера е останала на втори план.

Източник: en.wikipedia.org/wiki/Carlos_Ponce , gacetadulceparaiso.blogspot.com