Карлос Крус (Carlos Cruz)

Дата на раждане: 21 Декември 1960 г.
Зодия: Стрелец
Месторождение: Каракас, Венецуела
Семейно положението: женен
Съпруг/а: Грасиела Луис де Крус (Graciela Luis de Cruz)
Деца: близнаците Нюман Сантяго и Ивана София

Рейтинг:  6.59  (17 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Артистичната кариера на Карлос Крус започва, когато той става част от музикална „Sonorigaita" през 1980 година. запознава се с една дама, която след като чува изпълненията им, му предлага да работи като музикант в детския театър. Толкова много му харесва тази работа, че той решава да се пробва и в театър за възрастни. Само след два месеца, заедно със свои приятели приемат предложение на Иданис Алварес (Idanys Álvarez) и участват в няколко пиеси.

След този опит, Карлос разбира, че много му харесва актьорството. Минават четири години, през които той се посвещава на образованието си като професионалист в Националното училище по сценични изкуства „César Rengifo". През тези четири години той учи и експериментира. След това се включва в театралната група GA 80. Участва в редица успешни театрални постановки.

През 1989 година, Карлос Крус дебютира в телевизията и започва да се снима в продукция на компанията Marte TV, но след икономическа криза в компанията, той не успява да дебютира. След това сключва договор с компанията RCTV и се снима в няколко теленовели. Минават няколко години, преди да получи своя шанс - ролята му в теленовелата „Carita pintada".

След участието си в теленовелата „Mis tres hermanas", Карлос се утвърждава като телевизионен актьор и става популярен в страната като комедиант.

Дебютът му в седмото изкуства става през 1995 година във филма „Aire Libre".

Друга негова страст са танците. Той се запознава с тях още в зората на кариерата си, когато като част от музикалната група е опознал танците на жителите от равнината и други ритми, като танго и самба. Усъвършенства се в севилските танци и фламенко. Освен това, той се учи да свири на инструмента Tres, който се свързва с кубинските звуци.

Пеенето е нещо, с което иска да се занимава в бъдеще, ако успее да му отдели достатъчно време. Като лично предизвикателство той е приел образованието в специалност Психология.

Карлос Крус: „Привлича ме повече една работеща жена"

Карлос Крус превъплъщава Томас Чакон в теленовелата „Любов неповторима" - женен мъж, който тормози съпругата си Аманда, не е съгласен с желанието й да работи и настоява да си стои в къщи, като при това не иска тя да излиза от дома им.

Как се чувстваше по време на снимките на тази теленовела?

Като се изключи, че в началото бях много изнервен, както и останалите участници в проекта, на мен много ми хареса историята. Смятам, че е много добър сюжета и освен това, работих с прекрасни колежи, можех да разчитам на превъзходен екип. С повечето съм работил и преди.

Какво означава за теб този персонаж?

Този персонаж предлага много удоволствие, но също така изисква голяма отговорност, защото той е много различен и сложен за интерпретация. Той не е нито лош, но не е и добър; мъж, който показва своя неуспех пред семейството си, не цени съпругата си и е явен мачист; предпочита сина си, но това не означава, че не обича дъщеря си. Бих се осмелил да кажа, че много актьори биха искали да изиграят този персонаж.

Съществуват ли общи неща между Карлос Крус и Томас Чакон?

Всички персонажи по нещо приличат на актьорите, които ги интерпретират, но в този случай, Карлос Крус няма нищо общо с личността на Томас. Изисква се голямо въображение, за да се изиграе персонаж с такива характеристики. Аз въобще не харесва жена, която прекарва целия ден в дома си. Съблазняват ме повече професионалистките. Смятам, че е най-добре да имам до себе си работеща жена. Ако искам да се грижи за децата и да готви, тогава по-добре да се оженя за майка си.

Какво друго характеризира Томас?

Той е краен мачист. Той изпитва чувство за собственост към жената, играе си с жените и не ги оценява. Изпълнен е с комплекси и не разбира желанието на една жена да работи. Мъже като Томас живеят в големи страхове и като не знаят как да скриват страховете си, крещят на жените си.

Какво се опита да постигнеш с ролята на Томас?

Основното, не исках зрителите да го намразят, а да го разберат. Надявам се да съм постигнал това.

Източник: s6.zetaboards.com/TVVI