Карлос Ареаса (Carlos Arreaza)

Пълно име: Карлос Хосе Ареаса Сото (Carlos José Arreaza Soto)
Дата на раждане: 22 Януари 1966 г.
Зодия: Водолей
Месторождение: Каракас, Венецуела

Рейтинг:  7.67  (9 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Карлос Ареаса е популярен венецуелски актьор.

Израснал в столицата на Венецуела, той се е радвал на щастливо детство със семейството си. От съвсем малък той участва в различни културно-масови мероприятия в училище, но си спомня, че това е било много мъчително за него.

Въпреки това, той навлиза в света на актьорството през 1981 година, когато става част от младежката музикална група „Los Chamos", която просъществува много кратко, а той открива, че пеенето не е неговото призвание. През 1985 година се явява на прослушва при Аркимидес Риверо (Arquímedes Rivero). Карлос Ареаса признава, че всичко е било напълно случайно и за това не се е подготвил много за прослушването, на което се държи естествено и е изпран от продуцента на програмата. Въпреки всички проблеми, които има със синдиката на актьорите, той прави първата си роля, която се превръща в знакова за неговата кариера - на Пираня в теленовелата „Paraíso".

След успешни участия в теленовели като „Касандра", „Предизвикателството" и др., през 199 година той посещава Мексико, където посещава курсове по актьорско майсторство към академията на Телевиса.

Въпреки разнообразието от роли, които е изпълнил, Карлос Ареаса признава, че любимата му е на Пираня.

В личния си живот, той харесва спортове като ски, сърф, тенис и бейзбол, но се е отказал от последните два. Няма дългосрочни професионални планове, но се надява в бъдеще да се радва на здраве, защото смята, че това е най-важното.

Източник: www.venevision.net