Карина Сампини (Carina Zampini)

Дата на раждане: 12 Септември 1975 г.
Зодия: Дева
Месторождение: Буенос Айрес, Аржентина
Близки: по-голям брат Дамян, по-малък брат Пабло и по-малка сестра Габриела
Семейно положението: омъжена
Съпруг/а: Пабло Арсе (Pablo Arce)
Деца: син, Мануел (2001)

Рейтинг:  6.87  (53 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Карина е работила в супермаркет, докато не започва нейната артистична кариера през 1990 година. Основно е играла отрицателни роли. Ролята на Мария в теленовелата „Дива луна“ („Luna salvaje“) носи на Карина наградата на Мартин Ферейро за най-добра женска роля. Карина е най-младата сред актьорите, които се снимат в „Дива луна“ и за нея това е първата главна роля. Неин партньор в тази теленовела е Габриел Корадо, с когото стават близки приятели, а по време на снимките се случват много забавни истории.

През 2001 година Карина ражда син, Мануел. Карина живее с приятеля си, преподавател по физкултура и въпреки че не са женен, те са заедно от дълго време. Карина не обича д говори за своя личен живот. А и за да не предизвиква съдбата, не обича да говори и за бъдещите си проекти. Обожава да споделя свободното си време със семейството и сина си, а да играе с него – това е любимото й занятие. Карина мечтае да запълни детството му с толкова радост, колкото изпълнено е било и нейното.

На своите почитатели, Карина обещава да продължи да се занимава със същото, т.е. да се снима в теленовели. За разлика от другите актриси, тя не обича да я наричат звезда. За себе си казва: „Много работя, за да се усъвършенствам постоянно, а да бъда звезда е нещо друго, нещо, което не ме интересува. Искам просто да бъде добра актриса.“ Освен участията й в теленовели, Карина играе и на театралната сцена.

Онези, които са открили таланта й, говорят за многообещаваща кариера, тъй като Карина е прекрасна, млада, надарена и симпатична. Нейният обичаен снимачен ден, според нейните думи: „В повечето случая работя по осем часа, но понякога и по десет, и по дванадесет... Но това не е единствената ми работа. Имам приятел и син, така че се опитвам да отделям време и на тях.“

Карина отблизо...

Това, което ненавижда? - Несправедливостта.

Любим цвят? - черен.

Любимо цвете? - Жасмин.

Парфюм? - Montana Blue.

Любим актьор? - Михел Анхел Сола.

Любима актриса? - Алисися Брузо.

Ако не беше станала актриса? - Непременно би станала архитект или дизайнер.

Любими книги? - На тема изкуство.

Домашно животно? - Няма, тъй като няма време, за да се грижи за него, но преди при нея е живяла костенурка.

Любим романтичен филм? - „Писмо в бутилка“ с Кевин Констнер.

Чувства ли се щастлива? - Работата й я прави щастлива.

Източник: www.imdb.com , carinazampini.narod.ru