Камила Моргадо (Camila Morgado)

Пълно име: Камила Рибейро де Силва (Camila Ribeiro da Silva)
Дата на раждане: 12 Април 1975 г.
Зодия: Овен
Месторождение: Петрополис, Бразилия
Родители: Орландо де Силва и Режина Рибейро
Цвят на косата: огнено червен

Рейтинг:  4.92  (37 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Камила Рибейро де Силва позната, като Камила Моргадо родена през 1975 г. в град в щата Рио и на 65км от Рио де Жанейро. Естественият цвят на костата й е червен. Дъщеря на домакинята Режина Рибейро и търговеца Орландо де Силва още от малка Камила мечтала да стане актриса. Започва да учи сценично изкуство с актрисата Monah Delacy (майка на Кристиана Торлони позната ни от „Америка" в ролята на Айде), но Камила се задълбочава и започва да учи в Casa de Arte das Laranjeiras (CAL). В края на курса тя се мести в Сан Пауло и започва да учи драматургия с Antunes Filho.

Сама определя себе си „Аз не съм стандартен образ за Бразилската телевизия. Имам младежко лице и дълбок глас. Това не е нормално, а различните неща са трудни за възприемане." Тя изиграва много роли на известния режисьор Жерард Томас.

Калимла играе в театъра до 2003 година, когато получава главна роля в мини-сериала „Седем жени". Там тя играе сладката Мануела; поканена от режисьора Жайме Можардин, тя се появява за пръв път по телевизията. През 2004 играе главна роля във филма „Олга", история базирана на книгата на Fernando Morais и режисирана от Жайме Можардин. Камила имала нужда от военна подготовкаи и уроци по немски, защото геройнята й била жена на известен комунист, Луис Карлос Престес. Тя трябвала отслабне, защото пращат геройнята й в концентрационен лагер. Една от последните й роли е на Мис Мей в „Америка" там тя играе отрицателна роля. Последната роля, която изиграва е на Ана Розенберг журналистка и лесбийка.

През 2004 година на Prêmio Contigo, Brazil Камила е номинирана в две категорий за най-обещаваща актриса и най-романтична двойка с Тиаго Ласерда, като печели наградата за най-обещаваща актриса. През 2005 година на Cinema Brazil Grand Prize е номинирана за най-добра актриса за ролята си във филма „Олга".

Източник: www.imdb.com , katerica (превод)