Како Сиоклер (Caco Ciocler)

Пълно име: Карлос Алберто Сиоклер (Carlos Alberto Ciocler)
Дата на раждане: 27 Септември 1971 г.
Зодия: Везни
Месторождение: Сао Пауло, Бразилия
Семейно положението: нежене
Деца: син – Бруно, от връзката му с Лавиния Лорензон (Lavínia Lorenzon)

Рейтинг:  7.13  (15 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Како Сиоклер е бразилски актьор с еврейски корени. Завършил е в школата по драматични изкуства към университета на Сао Пауло. Преди това е учил инженерна химия в политехнически техникум. Тогава театъра е само хоби за него.

Печели Голямата награда на бразилското кино за най-добър актьор за участията си във филмите „Olga" (2004) и „Quase Dois Irmãos" (2005) и за поддържаща мъжка роля във филмите „Bicho de Sete Cabeças" (2001) и „Desmundo" (2003).

Како Сиоклер за ролята си в теленовелата „Страници от живота"

Игра фотограф във филма „Inesquecível" и в теленовелата „Страници от живот". Наистина ли снима? Харесва ли ти да снимах? Има ли специална снимка за теб?

Да, снимам, но съм аматьор, не съм посещавал курсове. Имам няколко фото-камери. В дома си имам снимки на стената. Предпочитам черно-бели снимки и снимки на хора, в тяхното ежедневие, на улицата. Обичам да документирам всичко, включително и пътуванията ми.

Имало ли е момент в живота ти, когато си бил като Ренато? Бил ли си влюбен в някоя, която е била заета?

Никога не съм бил един Ренато. Разбира се, изживял съм подобна история като в теленовелата, когато съм бил с една жена и съм се увличал по друг. Но винаги е много болезнено за мен. Не съм бил толкова безочлив като него.

Ренато започва тайна извънбрачна връзка, нали?

Истината е, че той не е с жена, ако не е красива. С Изабел никога не е крил намеренията си. Ренато постоянно повтаря, че се е оженил, защото съпругата му е забременяла и не съществува любов между двамата. С Изабел, жената, която обича, винаги е бил искрен.

Героят ти преживява тежък инцидент. Как засне тези сцени?

Когато се наложи да снимам тези сцени, предпочетох услугите на дубльор. Останалото беше лесно. Смятам, че Манеко (Маноел Карлос, сценаристът) е гениален и само по този начин Ренато можеше да се изкупи за това, че е бил толкова голям негодяй.

А след катастрофата?

Ренато трябва да се справи с проблема и да помоли двете жени в живота му за помощ. Това ги сближава и задълбочава отношенията в любовния триъгълник.

Сценаристът Маниел Карлос обича да засяга различни социални теми. Каква част е отделена на полигамията?

Не бих казал, че е засегната много тази тема. Има различни хора и по различен начин реагират на истината. Едно е да знаеш истината, а друго - да я чуеш на висок глас.

Източник: ego.globo.com