Боби Лариос (Bobby Larios)

Родители: Мария де Хесус (Maria de Jesus)
Семейно положението: разведен два пъти
Съпруг/а: първа съпруга - Отилия Морало (Otilia Moralo); втора съпруга – Нюрика Маркос (Niurka Marcos)
Деца: син – Сантяго

Рейтинг:  7.63  (16 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Роден в Мексико през 1970 година.

Боби Лариос преживява голяма трагедия в детските си години - сестра му, Алехандра, умира от рак.

Лариос иска да влезе в света на шоу бизнеса от съвсем малък. В началото на кариерата си играе малки роли в различни пиеси.

През 1999 година Лариос получава шанса да дебютира в телевизията - изпълнява малка роля в теленовелата „Mujeres engañadas".

Минават три години, преди Боби Лариос да се появи отново в теленовела. През това време той се е развел и бившата му съпруга е получила попечителството над сина им.

Следват няколко малки роли - актьорът продължава да чака своя шанс да стане известен. И може би го получава - забърква се с актрисата с кубински произход Нюрика Маркос и предизвиква голям скандал. По това време той получава предложение и изиграва първата по-голяма роля в кариерата си - в теленовелата „Velo de Novia".

Боби Лариос и Нюрика Маркос участват заедно в мексиканския вариант на реалити-шоуто Big Brother - Big Brother VIP III. След края на шоуто, Боби Лариос се пробва като певец и изнася няколко концерта.

Ноември 2008 година, актьорът Боби Лариос потвърди, че очаква дете от годеницата си Даниела Могети - аржентински модел. Двамата планират да се оженят, но ще отложат сватбата за след година.

Източник: en.wikipedia.org/wiki/Bobby_Larios