Антонио Санинт (Antonio Sanint)

Дата на раждане: 25 Март 1969 г.
Зодия: Овен
Месторождение: Богота, Колумбия
Семейно положението: женен
Съпруг/а: Вивиана

Рейтинг:  6.39  (18 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Антонио Санинт е учил кино режисура в Калифорния. Известно време се занимава с реклама, а след това се изявява като комедиант. Работи в радиото като водещ на програми. След това се насочва към теленовелите и театъра.

Близък приятел с Хулиан Аранго, Антонио следва стъпките му. За телевизията го открива Хуана Урибе, която му предлага да участва в прослушване, след като го вижда как се изявява като комедиен актьор в един бар заедно с приятелите си (в групата са били Андрес Делгадо, Хорхе Енрике Абейо, Хулиан Аранго и Марсела Бенхумеа). Антонио отива с нагласата, че може да получи някоя малка роля, но го избират за главния злодей в историята „Alicia en el país de las mercancías". В първия момент, той не повярвал на късмета си.

Той се запознава с Хулиан, когато е бил на 14 години. Тогава двамата са пълни противоположности - Антонио е бил много непокорен и постоянно се е противопоставял на всичко, но двамата са имали нещо общо - и двамата умеели да имитират различни гласове и акценти, с което успявали да разсмиват хората. Така те станали големи приятели.

След като завършва образованието си в САЩ, Антонио сключва тригодишен договор, след което се завръща в Колумбия. Влюбва се и се жени за Вивиана, която, според думите му, е жената, която го разбира и помага в работата.

Антонио е влюбен не само в съпругата си, но и в играта. В работата си той влага всичко от себе си.

През свободното си време, той обича да свири на китара, да слуша джаз и блус, да ходи на кино, да чете, да играе тенис или просто да мисли какво да направи в живота си.

Източник: www.colarte.com