Андрея Ескалона (Andrea Escalona)

Рейтинг:  9.17  (6 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Година на раждане: 1986.

Андрея Ескалона е мексиканска актриса и телевизионна водеща. Едва три месеца след раждането си получава първата си възможност да се снима – в теленовелата „Seducción“, където играе ролята на Марибел Гуардия.

Страстта й към актьорството се засилва и на 10 години участва в телевизионната програма „El Club de los Chavos“, а две години по-късно в женското предаване „Con Sello de Mujer“.

Кариерата й продължава напред и тя получава първата си роля в теленовелата „Como en el cine“, а след това и в „Súbete a mi moto“, но един от най-големите й успехи е ролята й в теленовелата „Top Model“. Важна стъпка в кариерата й се оказва ролята в теленовелата „Machos“. Следваща важна стъпка в развитието й като актриса е воденото на програмата „Poker de Reinas“, а след това получава възможността да играе в новелата „Вечно твоя“.

Няма съмнение, че след 20 години успешен, но изпълнен с трудности път като актриса, пред Аднрея се очертава едно много обещаващо бъдеще. И като изпитание за уменията й е първата отрицателна роля в кариерата й – в теленовелата „Quiéreme Tonto“.

Източник: www.tvazteca.com