Анабел Риверо (Anabell Rivero)

Пълно име: Анабел Риверо Бланко (Anabell Rivero Blanco)
Месторождение: Каракас, Венецуела
Родители: Гилермо Риверо (Guillermo Rivero) и Егда Бланко (Egda Blanco)
Семейно положението: омъжена
Деца: дъщеря - Мария Фернанда

Рейтинг:  6.95  (43 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Роден на 10 юли в Каракас, Венецуела, но израснала в различни райони на страната като Баркисимето и Мерида.

С много динамично детство, когато е обичала всякакви животни, особено делфини и кучета, Анабел е била палава, но много скромна девойка, която малко е играла с децата от квартала и е предпочитала „компанията" на животните. Самата актриса признава, че е била много чувствителна и затворена като дете.

Докато расте, Анабел се развива и започва да харесва изкуството под влиянието на своя приятелка, която е учила сценични изкуства. Така Анабел Риверо започва своето пътуване в света на актьорството през 1995 година.

След като завършва университет, тя решава да се омъжи, за да може да роди. Така на бял свят се появява дъщеря й, Мария Фернанда, която учи медицина в централния университет на Венецуела.

Въпреки че силата й е в актьорството и радиото, тя няма предпочитания към нито едно. Приема телевизията като начин да общува с хората, да казва неща, които са напълно различни от нея, да импровизира различни персони, също както в театъра и радиото.

В свободното си време, Анабел обича да ходи на плажа, да чете, да си посвива и да прекарва повече време със семейството й, най-вече с дъщеря й. Определя се като много предпазлива жена, много трудолюбива и отговорна. Приема се за последователна и вярна жена.

Източник: www.venevision.net