Ана Мария Симон (Ana María Simon)

Пълно име: Ана Мария Симон Пасминьо (Ana María Simon Pazmiño)
Дата на раждане: 14 Септември 1973 г.
Зодия: Дева
Месторождение: Маракайбо, Венецуела

Рейтинг:  6.89  (27 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Ана Мария Симон е радио и телевизионна водеща, актриса от венецуелския театър, кино и телевизия.

Симон започва като малка по венецуелските подиуми. След това започва в радиото с Луис Чатаинг (Luis Chataing) в „El Monstruo de la Mañana". Работи в продължение на няколко години в радиото с различни известни личности. По-късно влиза в телевизията. Превръща се в официалният глас, който озвучава предаванията на „E! Entertainment Television" и работи в различни проекти на HBO Latinoamérica.

Голямо влияние в професионалния живота на Ана Мария е нейният колега Енрике Ласо, с когото заедно водят няколко програми за венецуелския канал Televen. В средата на 2006 година, Ана Мария напуска като телевизионна водеща, защото иска да се посвети на своята кариера като актриса. Напускайки предаването „Kasa Loka", тя отива направо във Venevision за снимките на „Ciudad bendita".

Ана Мария отблизо

Опиши се с три думи. - Работлива, добра приятелка и инат.

Каква детинска черта пазиш? - Сценичния страх, колкото и да е парадоксално. Като малка бях много срамежлива, а също и като девойка. Дори сега съм останала срамежлива, въпреки професията си. Именно това смятам, че съм запазила от детинство - срамежливостта.

На кого би искала да четеш мислите? - На хората, на моя началник, моя приятел и понякога, своите собствени, за да разбера какво мисля.

Кой е най-прекрасния звук, който си чувала? - Тишината.

Кое изобретение е преобърнало живота ти? - Колата. С нея мога да мина бързо през натовареното движение в Каракас.

В кого би искала да се преродиш? - В мен самата. Харесват ми нещата, които са се случили в живота ми. Ако мога, отново бих ги изживяла.

Защо се молиш? - Защото е важно за мен и защото ми дава енергия, за да върша добри неща. Нещо повече, да се моля за мен означава да разговарям.

Най-трудният въпрос, на който си отговаряла? - Да се опиша с три думи (смее се).

Защо би убила? - По-скоро трябва да ме попитате кого (смее се). Не смятам, че съм способна да убия някого.

Какво би попитала Бог, когато отидеш на небето? - (смее се) Господи, моите хора тук ли са или трябва да сляза долу?

Театър, кино, телевизия или радио? - Надявам се никога да не ми се налага наистина да избирам. Опитвам се да ги балансирам. Но мисля, че винаги ще предпочета радиото, защото именно там започнах на тринадесет години и смята, че то е ръководещо в моя живот.

Къде се намира Рая? - В моята къща. Раят е моя дом, близките и приятелите ми.

Коя е най-добрата ти роля? - Очаквам да се появи. Но не мога да кажа коя е най-добрата от досегашните ми. Знам само, че ми харесва всичко, което съм направила.

Ако трябва да избираш между това да си красива, интелигентна или богата, какво би избрала? - Надявам се, че няма да ми се налага да избирам. Научила съм се да живея с това. Шегувам се...

Кой от принципите си би нарушила? - Не смятам, че нещо или някой заслужава да наруша принципите си.

Източник: s6.zetaboards.com/TVVI